Merhaba butun technopat ailesi oncelikle bir orta oyun sistemi yapacagim. Butcem max 1500 tl. Ben kendime bir sistem hazirladim soyle ;
-Wd 1 TB Hard Disk
-Cooler Master Cmp 351 420w Kasa
-Asus H81M-C 1150 Anakart
-Kingston Fury Xmp Edition 8 Gb Ram
-Intel I3 4170 3.7 Ghz Islemci
-(EKRAN KARTI) iste sorun burada 2 ekran karti aradinda kaldim
1. Asus Gtx 750 ti Rog Strix
2.Sapphire R7 265 Amd Ekran Karti
Bu 2 si arasinda kaldim hangisini secmeliyim ve neden. ?
Bazi forumlarda bu kartlarin hakkinda yapilan yorumlar Gtx 750 ti R7 265 in degilde R7 260x in rakibi oldugu bu dogru mu ? Yani GTX 750 TI . R7 260X in rakibi mi ?
Bu arada bu islemci I3 4170 FX 6300'den iyi mi yoksa kotu mu?
Kasa hakkindaki dusunceleriniz nedir ? Recep Baltas Bu kasayi fp sistemde kullanmisti. Bu sisteme GTX 750 TI Eklersek 420 w yeterli olur mu?
MSI veya ASUS tercih edebilirsiniz. İkisi de kaliteli ve performansı neredeyse aynı markalar. Fakat MSI soğutması ile ASUS'tan biraz daha önde gözüküyor. Yani MSI almanızı öneririm.
MSI veya ASUS tercih edebilirsiniz. İkisi de kaliteli ve performansı neredeyse aynı markalar. Fakat MSI soğutması ile ASUS'tan biraz daha önde gözüküyor. Yani MSI almanızı öneririm.
Sapphire modeli cok mu kotu hocam yani arada 40 tl oynuyor buda taksite 60 lirayi buluyor yani sapphire cok mu kotu birde VTX Diye bir marka var onun icin dusunceniz nedir
Sapphire tamamen kötü diyemem fakat, geri iadesi en çok yapılan ve sorun çıkma şansı diğer markalara göre daha yüksek. VTX hakkında tam bir bilgim olmadığı için, yorum yapmamam daha iyi olur.
Sapphire tamamen kötü diyemem fakat, geri iadesi en çok yapılan ve sorun çıkma şansı diğer markalara göre daha yüksek. VTX hakkında tam bir bilgim olmadığı için, yorum yapmamam daha iyi olur.