1500 TL'ye tablet önerisi

Lady Hellbender

Kilopat
Katılım
12 Mayıs 2019
Mesajlar
3.970
Çözümler
44
Merhaba,
Elimde iPad mini 16 GB 7.9" (2014) tableti mevcut. Cihazın performansı ve özellikle batarya konusunda beni üzmese de maalesef cihazın son iOS 9.3.5 sürümünde olup desteğini çoktan önce kestiği için uygulamalarımı güncel kullanamıyorum (yani App Store'den uygulamalarımı güncelleyemiyorum.) ve son güncel iOS sürümü istediği için herhangi bir uygulama yükleyemiyorum. Dolayısıyla uygun bütçe bandında bir tablet arıyorum.
Kullanım amaçlarım; internette gezme, günlük kullanım (örneğin; akşamları yatarken Youtube/Twitch'ten yayın izleme veya Netflix/Amazon vs.), toplantı ve görüşme için platformlar (örneğin; Skype veya Zoom). Pek oyun oynamıyorum ama önceliğim batarya süresi ve uzun olursa güzel olur. Kamera kalitesi orta düzeyde olabilir, öyle ahım şahım olmak zorunda değil. Ekran boyutu önemli değil, 10.1" de olabilir 7.9" da. Bütçem 1.500TL ama artırabilirim.
Aklımda şu model var;

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Samsung Tab'a SM T510 olan 2019 model ve ekranı 10.1 inç olması lazım. 2020 modeli ise Tab A7 SM T500 olan. Bunu tercih edebilirsiniz. Fiyat aynı işlemcisi daha güçlü ve ekranı 10.4 inç.
Huawei'de iyi seçenek IPS ekran fakat bataryası Samsung'a göre düşük kalıyor ve Google servisleri yüklü değil.
Ben de iki seçenek arasında kalmıştım ama tercihim Samsung oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı