Selamlar. 1500 TL'ye kadar vücut ve yüz için tıraş makinesi arıyorum. Mümkünse kaliteli ve güzel kesen bir şey olsun. Genellikle bacak ve sakal için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Belki bütçeyi artırırım bazı durumlarda.
Philips ve Braun makineler genelde en beğendiklerim oluyor benim. Philips One Blade kullanıyorum gerek kompakt olması gerekse her amaçla kullanılabilmesi ile benim çok hoşuma gitmişti fakat yüz dışında biraz tırt diyebilirim ama sakal ve bıyığı sinek kaydıya çok yakın kesiyor.
Ya alıyor evet ama 20dk tam güç süresi var sonrasında yavaş yavaş gücü düşürüyor ve vücut için olan başlığının içine kıllar sıkışıyor her birkaç hamleden sonra başlığı çıkarıp temizleyip geri takmak gerektiriyor açıkçası beni uğraştırdı.
Ya alıyor evet ama 20dk tam güç süresi var sonrasında yavaş yavaş gücü düşürüyor ve vücut için olan başlığının içine kıllar sıkışıyor her birkaç hamleden sonra başlığı çıkarıp temizleyip geri takmak gerektiriyor açıkçası beni uğraştırdı.
Yüz ve koltukaltı vs. için çok güzel hatta belki piyasadaki en iyi ürün ama tüm vücut için başarılı değil. Bir de uygulaması var başlıkların ömrünü ölçüyor ve değişik bıyık-sakal modelleri keşfetmenizi ve nasıl yapılacaklarını öğrenmenizi sağlıyor.