1500 TL'ye TKL klavye önerisi

Bütçe
1

Hanma

Centipat
Daha fazla  
Klavye yorumları ve konuları okumaktan gına geldi. Neye heveslensem bir bakıyorum birileri şu şu sorunu var diyor sürekli bir kafa karışıklığı. Aradığım özellikler:
TKL olması, switchlerin ve genel olarak klavyenin minimum derecede ses çıkarması, ışıklı olması ( RGB tutkunu değilim gece tuşları göreyim yeter ), birden fazla tuşa basınca algılayabilmesi galiba Anti-Ghosting veya n-key rollover deniyordu. Bütçeyi çok zorlamak istemiyorum ama mantıklı bir harcama olacaksa birkaç yüz TL artırabilirim.

Ziyoulang K87 bakabilirsiniz fiyatına göre iyi bir klavye.

Hocam tam istediğim özellikleri yazmışsın. Ben de arıyordum bir ara böyle bir klavye aynı senin gibi beni de caydırdılar konuşa konuşa saldım bakmayı. İyi bir model olursa ben de alırım.

Neye gülüyorsunuz çok mu komik hiç komik değil birkere hem 1000 tl yani hem trendyol güvenilir yer adama önerdim işte hem bi de Q klavye

Neye gülüyorsunuz çok mu komik hiç komik değil birkere hem 1000 tl yani hem trendyol güvenilir yer adama önerdim işte hem bi de Q klavye
Attığınız klavye hot-swap değil switchleri de kaliteli değil. Forumda hot-swap olmayan klavye artık önerilmiyor tuş bozulmaları çok yaşanıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…