Bunlar bana olur mu mesela g203 e asla alışamıyorum o yüzden soruyorum g303s e fazla alışmışım.ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr Promosyon ile alırsanız 1900TL civarı filan. Ürün 79 gram falan size ağır gelirse bunu alın gerçekten uzun ömürlü olur.
Bu modelde yeni çıktı kağıt üstünde çok çok iyi gözüküyor.WLmouse Beast X Magnezyum Mouse [Fabulous Beasts Collection]
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ASUS ROG Gladius III Wireless vs Logitech G300s - Gaming Mouse Comparison - EloShapes g3a olmaz gibi.ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr Promosyon ile alırsanız 1900TL civarı filan. Ürün 79 gram falan size ağır gelirse bunu alın gerçekten uzun ömürlü olur.
Bu modelde yeni çıktı kağıt üstünde çok çok iyi gözüküyor.WLmouse Beast X Magnezyum Mouse [Fabulous Beasts Collection]
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Palm dediği için G3A önerdim.ASUS ROG Gladius III Wireless vs Logitech G300s - Gaming Mouse Comparison - EloShapes g3a olmaz gibi.
Logitech G300s vs WLmouse Beast X - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com Sora v2 en benzeyenler arasında.Logitech G300s vs Ninjutso Sora V2 - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Logitech G300s vs LAMZU Atlantis - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com
Sora V2 iyi olacaktır herhalde.
Lamzu Atlantis de oalbilir. Hatta daha iyi seçenek çünkü daha doğru düzgün incelemesi yok Sora V2'nin.
Bu markaları ilk defa duyuyorum. Logitech G Pro Superligth var ya esas ona geçmek istiyorum ancak alışamam diye geçmiyorum biraz pahalı çünkü. O fareye alıştıracak bir fare öneremez misiniz yani onun gibi olup deneyebileceğim elimi alıştıracağım bir fare arıyorum esasında.ASUS ROG Gladius III Wireless vs Logitech G300s - Gaming Mouse Comparison - EloShapes g3a olmaz gibi.
Logitech G300s vs WLmouse Beast X - Mouse Comparison - EloShapes
Compare the shapes and technical specifications of more than 1000 gaming mice to find the perfect one for your needs!www.eloshapes.com Sora v2 en benzeyenler arasında.Logitech G300s vs Ninjutso Sora V2 - Mouse Comparison - EloShapes
Logitech G300s vs LAMZU Atlantis - Mouse Comparison - EloShapes
Sora V2 iyi olacaktır herhalde.
Lamzu Atlantis de oalbilir. Hatta daha iyi seçenek çünkü daha doğru düzgün incelemesi yok Sora V2'nin.
Hocam tutuş şeklim karışık evet, bana palm gibi geliyor ancak şimdiye kadar hiç nasıl tuttuğumu bilmediğim için beynimde bir karışıklık olduPalm dediği için G3A önerdim.
Ayrıca tek bir tutuş şekline sahip değil büyük ihtimam palm claw arası tutuyordur g3a iyidir.
Bu markaları ilk defa duyuyorum. Logitech G PRO superligth var ya esas ona geçmek istiyorum ancak alışamam diye geçmiyorum biraz pahalı çünkü. O fareye alıştıracak bir fare öneremez misiniz yani onun gibi olup deneyebileceğim elimi alıştıracağım bir fare arıyorum esasında.
Hocam tutuş şeklim karışık evet, bana palm gibi geliyor ancak şimdiye kadar hiç nasıl tuttuğumu bilmediğim için beynimde bir karışıklık oldunasıl tuttuğumu bilmiyorum yani palm ve dediğiniz gibi karışık olabilir.
Öyle düşünürsek hiçbir şey alamayız hocam.Gpxin hakkı Max 2000 TL.
Öyle düşünürsek hiçbir şey alamayız hocam.
Hocam şu aşamada benim için önemli olan tutuş şeklime alışkanlık zaten. Farelerim bozuk olduğu için g203 deniyorum ancak asla alışamıyorum. Ama dediğim gibi almak istediğim fre g pro x modeli çok fazla kişi kullanıyor zaten ancak ben tutuşuna yakın daha düşük bütçeli bir şey arıyorum ki bakayım alışabilecek miyim.Hocam şu attığımız g3a onu 2'ye katlar. Gpx alırsan 5-6 aya çift tıklar, switch değiştirirsin garantisi gider.