1500 TL'ye Wireless mouse önerisi

A9 Plus öneren çok kişi gördüm ve bu fiyat aralığında Aula ve ATK sanırım en çok tutan markalar sizce hangisi daha iyidir? Aula SC 680 mi A9 Plus mı veya daha iyisi varsa o da olur. VXE'den soğudum maalesef garantiye de göndermeyeceğim kötü bir fare olduğunu düşünüyorum.

3 gün önce sc680 aldım ve bugün iade ettim. içinden sallayınca çatır çutur ses geliyodu. aulaya yazdım amazona yaz dediler teknik servise yazdım iade et dediler. Ayrıca içinden çıkan paracord kablo çok kalitesiz duruyodu dokunsan kopucak gibi. Yarın öbür gün büyük bi sorun çıksa başım ağrıyacaktı muhtemelen.

Dostum her Aula SC680 tavsiye edilen konuya girip, aynı mesajı kopyala yapıştır mı yapacaksın? İade almışsın. Daha ne olmasını istiyorsun? Şirketten sana özel özür dileriz paketi falan mı bekliyorsun?

Bütçeniz artarsa A5 Ultra alın, artmazsa SC 680 alın. Ayrıca garantiye neden göndermiyorsunuz? En kötü iade yaparlar.

Ne var ki bunda her konunun altına gidip aula alın diye yorum yapıyorsanız ve insanlarda gidip yorumlarınıza güvenip alışveriş yapıyorsa bende yaşadığım sorunu belirtiyorum nedir bu ardı yanıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…