15000-20000 TL hazır sistem önerisi

BlackDedz

Kilopat
Daha fazla  
Oyun oynamak için bir PC arıyorum.
Ekran kartı olarak NVIDIA (RTX 3060 olabilir), işlemci olarak da AMD tercih ederim ama işlemci Intel de olabilir.
Onun dışında PSU'su dandik olmasın, montaj bilgim yok; yeni bir PSU alıp kasayı ellemek istemiyorum hiç.

(İşlemci Intel ise bir de işlemci için bir fan önerirseniz sevinirim, bildiğim kadarıyla Intel'in stok soğutucusu pek işe yaramıyor.)

Yardım ederseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT301 5T12-3060 Asus - Game Garaj
hocam zamanında bana şu sistemi önermişlerdi ama siz yine diğer arkadaşların önerilerine de bakın bu sistemden daha iyileri vardır.
Soğutucu olarak bunu önerebilirim forumda çoğu arkadaş memnundur üründen.

Oyun oynamak için bir PC arıyorum.
Ekran kartı olarak NVIDIA (RTX 3060 olabilir), işlemci olarak da AMD tercih ederim ama işlemci Intel de olabilir.
Onun dışında PSU'su dandik olmasın, montaj bilgim yok; yeni bir PSU alıp kasayı ellemek istemiyorum hiç.

(İşlemci Intel ise bir de işlemci için bir fan önerirseniz sevinirim, bildiğim kadarıyla Intel'in stok soğutucusu pek işe yaramıyor.)

Yardım ederseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.
Hocam o paralara çıktıysanız kendiniz toplayın 6700xt daha iyi olur ama illa nvidia olacaksa biraz daha ekleyip bunu alın:

Çıkamazsanız

Rx 6700xt çok daha iyi olur yinede tercih sizin. Daha ucuza Gainward var ama pek beğenmiyorum.

6700 alırsanız RedDevil, Nitro+, XFX QİCK, Gigabyte Eagle en iyi modeller.

GT301 5T12-3060 Asus - Game Garaj
hocam zamanında bana şu sistemi önermişlerdi ama siz yine diğer arkadaşların önerilerine de bakın bu sistemden daha iyileri vardır.
Soğutucu olarak bunu önerebilirim forumda çoğu arkadaş memnundur üründen.
Hocam kasa biraz pahalı gibi sanki. Soğutucu önerin için teşekkür ederim.

Soğutucu olarak üstümdeki arkadaşın attığını alabilirsiniz.
Hocam bunda kullanılan kasayı ve psu'yu hiç duymadım, güvenilir midir?
Elimde patlamasını istemem.

Hocam o paralara çıktıysanız kendiniz toplayın 6700xt daha iyi olur ama illa nvidia olacaksa biraz daha ekleyip bunu alın:

Çıkamazsanız

Rx 6700xt çok daha iyi olur yinede tercih sizin. Daha ucuza Gainward var ama pek beğenmiyorum.

6700 alırsanız RedDevil, Nitro+, XFX QİCK, Gigabyte Eagle en iyi modeller.

Hocam Amd ekran kartı istememe sebebim driver vs. ile pek uğraşmak istememem. Onun dışında önerilerin için teşekkür ederim, kendim montaj yapamam muhtemelen fakat arkadaşımın yardımıyla halledebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı