Zorlarsanız daha iyisi hep alınır yani 30000 yaparsanız da hep bir ustu daha olacak. Yani zorlarsanız her zaman fark eder. Asıl olay sizin ihtiyacınız yani diyorsanız ki render yapacağım yayın yapacağım o zaman değebilir ya da Extreme OC yapacaksanız yine değebilir ama sadece otun içinse değeceğini sanmıyorum. Siz ne için kullanacaksınız tam olarak.
Oyun için sadece ama başka zaman da yükseltebileceğim bişey istiyorum aslında
Öneriler var mı yarın almayı düşünüyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
AMD Ryzen 7 3700X Sekiz Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus DUAL-RTX2080S-O8G-EVO-V2 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Western Digital Blue 500 GB WDS500G2B0B M.2 SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Kulaklık, mouse ve klavye konusunda pek bilgili değilim bilen biri Max 1400 TL'ye bir şey önerirse tüm sistem 17500 TL'ye geliyor.