15000 TL 2K 240 Hz IPS monitör önerisi

Bütçe
15000
IPS'ler arasında en iyi model bu.

Karma kullanım için en iyisi Samsung.

Doygun renkler görmek istiyorsan MSI yüksek kontrast görmek istiyorsan Samsung.

Benim attığım msi modelle aynı galiba

Benim attığım MSI modelle aynı galiba.

Evet. ASUS'tan daha iyi kontrast ve renk gamutuna sahip. Dolayısıyla daha iyi görüntü kalitesi var. Öncelikli önerim Samsung tabii ki. Dizi, film, YouTube için kullanacaksan ve oyun oynuyorsan görüntü kalitesi ve özellik bakımından Samsung daha iyi. IPS'ler arasında da MSI daha iyi.

Açıkcası samsunga hep mesafeliyim daha önce hiç kullanmadım ama internette okuduklarım vs dolayı ışık sızması ölü piksel durumundan mesafeliyim. genel olarak alacagım monitörü sadece oyun için kullanacagım halihazırda kullandığım bir monitör var o da 240hz 1080p ve alacagım monitörün bundan daha iyi olmasını istiyorum.

Bu monitör diğer Samsung'lardan istisna. Defalarca önerdiğim bir kişinin bile memnun değilim demediği monitör bu. Diğerlerine benzemez. Üst düzey VA monitörlerden birisi. Ölü piksel her monitörde denk gelebilen bir durum. Samsung'la alakalı değil. Işık sızması ise arka aydınlatma kullanan tüm monitörlerde meydana gelebilir. Bu iki sorunda bu monitörde kronik değil. Emin olun elinizdekini katlar bu monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…