Bütçe
15.000

BartelDiaz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, yılbaşında bazı mağazalarda indirim olduğu için bilgisayar toplama kararı aldım. Bütçem 15.000 TL, monitör dahil toplama önerisi alıyorum. Monitör 165 Hz 27 inç olursa benim için çok daha iyi olur. Büyük monitör seviyorum. Oyun için alacağım. Eğer toplanmış bu senin işini hayli hayli görür derseniz hazır bilgisayar tavsiyelerine de açığım. Maximum 3 güne alacağım. Şimdiden bilginize sağlık

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizde 165 Hz 27 inç yok çok sıkıntı olmayacaksa buna bakılabilir.

Güvenilirdir biraz araştırarak görebilirsiniz içiniz rahat etmiyecekse.

Peki bir de sizce APU sistem toplamak mantıklı olur mu acaba? Eğer APU sistem toplarsam sadece önümüzdeki aylarda ekran kartı alırım ve yüksek ihtimal RTX 3060 civarı alırım diye düşünüyorum.

2 sitede güvenilir,monitörümü pckolik'ten almıştım.

Peki bir de sizce APU sistem toplamak mantıklı olur mu acaba? Eğer APU sistem toplarsam sadece önümüzdeki aylarda ekran kartı alırım ve yüksek ihtimal RTX 3060 civarı alırım diye düşünüyorum.
Hayır değil.

Hocam zaten RX6600 ve RTX 3060 neredeyse aynılar o yüzden APU almak pek mantklı olmaz diye düşünüyorum.

2 sitede güvenilir, monitörümü Pckolik'ten almıştım.

Hayır değil.

Tamamdır o halde bu sistem üzerinden yürüyeceğim büyük ihtimal 2 gün içinde biraz daha araştırayım.

Hocam zaten RX6600 ve RTX 3060 neredeyse aynılar o yüzden APU almak pek mantklı olmaz diye düşünüyorum.

Hocam selam tekrardan bir monitör buldumda iyi midir sizce bu fiyata bir de sorum olacak ben 4 yıl evvel masaüstü kullanıyordum ve monitör aldığımda 75 Hz idi lakin 1280x1024 pixele kadar bu gibi monitörlerdede onun gibi sınırlama var mıdır acaba yoksa 1920x1080 pixel çözünürlükte bile 165 Hz veya 144 Hz oynayabilir miyim?

Önceki monitörümde 75 Hz 1280x1024 Hz'e kadar destekilyor 1920x1080 pixelde ise 60 Hz destekliyordu.

Son düzenleme:

VA bir monitör attığımı almanız daha iyi olur veya bütçe arttırıp buna bakın.

Acer'la Dell arasında sadece inç farkımı var? Eğer pek bir fark yoksa Acer'a yöneleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…