15000 TL civari tablet önerisi

Bir de asagi yukari ne kadar sure rahatça kasmadan kullanabilirim.

Bu sorunuza cevap vermem zor kullanım senaryonuzu bilmiyorum. Verdiğiniz bütçeye göre önerilerimizi sunuyoruz. İsterseniz inceleme videolarını izleyin artıları eksileri gözden geçirip nihai kararınızı ona göre verirsiniz.

Hocam konu dışı olur mu bilmiyorum ama Pad V9 ile Pad 10 arasında hangisi daha iyidir?

Hocam konu dışı olur mu bilmiyorum ama pad V9 ile pad 10 arasında hangisi daha iyidir?

V9 da MediaTek 8350 platformu var. Daha hızlı işlemci hızı daha yüksek ekran tazeleme oranı ve biraz daha iyi bir kamera çözünürlüğüyle geliyor. Pad 10 sdragon gen 7.3 daha yeni daha güncel olan bir mimari ile daha az tüketim ama performansından da kayıp vermeyen nispeten daha stabil olabilen bir tablet. Bu ürünlere sahip arkadaşlar daha iyi bşgi verebilirler. Oturup da ikisinin incelemelerini izlemedim. Aslında bu kullanıcının bir tabletle ne yapmak istediği ile alakalı bir konu.

Yks için ne önerirsiniz hocam?

Yks için ne önerirsiniz hocam?
Maks 15k bütçe için.

YKS için ne önerirsiniz hocam?

Maksimum 15k bütçe için.

Bu olabilir bütçenizin biraz üstünde. Ya da iPad bakabilirsiniz. Ama yukarıdaki önerilerden de bakabilirsiniz. O kadar kafa karıştırmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…