15000 TL İş Amaçlı Sistem Toplama

Recep Baltaş render sistemini Threadripper olarak güncelledi. Eğer sıkıntılı olsaydı kendisi yapmazdı zaten.
Aynen oda biraz aklıma takıldı ve 2990wx takabilme ihtimali üzerinde biraz düşündüm acaba doların düşmesi ve 11-11 veya yılbaşı indirimlerinde fiyatını indirirler mi?

Aynen oda biraz aklıma takıldı ve 2990wx takabilme ihtimali üzerinde biraz düşündüm acaba doların düşmesi ve 11-11 veya yılbaşı indirimlerinde fiyatını indirirler mi?
O işlemci şuan 13000 tl civarında bütçenizin neredeyse hepsini işlemciye vermiş olucaksanız. Çok ağır bir profesyonel iş ile uğraşmıyorsanız tamamiyle overkill.

Merakımdan soruyorum neden MSI ürünlerini tercih etmiyorsunuz?

Fiyat konusunda düşüş olabilirse belki bütçeyi artırabilirim onun için.
O işlemci için pek bir fiyat düşüşü olucağını zannetmiyorum.
Threadripper içinize sinmezse eğer (O seviye işlemciler ile ilgili pek bir fikrim yok) Intel I9-7980XE var.

Benim isteğim beni rahat rahat en az 5 sene götürsün ve herhangi bir işlemde yetersiz kalmasın. 3ds Max programı işlemciye çok gereksinim duyan bir program bu sebepten dolayı en çok işlemciye ağırlık vermeyi düşünüyorum.
MSI ürünlerini tercih etmeme sebebim, ürünlerin yüksek derecede kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Hem sağlamlık hemde performans açısından Asus ürünleri daha iyi bir seçimdir diye düşünüyorum. Topladığım sistemlerde kullandığım MSI ürünlerinin tamamında sıkıntılar ile karşılaştım. Servis olsun, ürünün kendisi olsun külliyen sıkıntı diye düşünüyorum.

Anladım, senelerdir bende MSI kullanırım hiçbir problem yaşamadım, en üst seviye modeller için kesinlikle ASUS daha iyidir, katılırım.

Satış sonrası servis, biraz şans işi ülkemizde maalesef, belirli bir standart yok.

İ9-9900K aklıma var sizce o nasıldır iş görür mü? 1950x ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir?

UserBenchmark: AMD Ryzen TR 1950X vs Intel Core i9-9900K

Threadripper multitasking işlemlerde çok daha önde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…