15000 TL laptop önerisi

Bütçe
15000

Merhaba bende bu fiyat bandında bakıyordum şahsen 3050 Ti 16 GB RAM 144Hz ekrana sahip Monster A5 V18.2.3 ben bu modeli almayı düşünüyorum bence bir bak bütçeni de zorlamıyor işini de görür diye düşünüyorum.

S TUF serisinde de

HP laptop kesinlikle önermiyorum fazla ısınıyor ve ısnıınca kendinden geçiyor bence monter ve MSI'den vaz geçme

Kime göre neye göre? Teknoloji biraz şans işi iyi bir markadan bilgisayar aldığında sorunlu olabilir. Ben Lenovo, ASUS, MSI ve HP'den şaşma derim. Monster daha fazla kronik sorunları olan bir marka ama bütçene göre tercih edilebilir.

İfadeler: esq
Asus telefonlarda çok sorun yaşadım ayrıca garantiside telefonlarla pek ilgili değil gibi o yüzden asus markasına da güvenim kalmadı.

ASUS telefonlarda çok sorun yaşadım ayrıca garantiside telefonlarla pek ilgili değil gibi o yüzden ASUS markasına da güvenim kalmadı.

Hocam sizin de dediğiniz gibi ASUS telefonlarda yaşamışsınız. ASUS'un asıl uğraşı olan bilgisayar kısmıyla ne alakası var dediğinizin lütfen düşünerek yazın.

Kanka o MSI 25k yalnız.
Şu an 17.200TL demek ki dün daha ucuz muş ki önermişim.
Benim önerdiğim tam arkadaşın istediği gibi bir eksik göremedim?
Önerdiğiniz laptobun ekran kartı 70w ayrıca işlemcisi ileriye dönük değil yani ileride yetersiz kalacak.

Asus Tuf F17 hocam bak 26-30 bin arasındaydı güncel kur sorası fiyat 16 küsurlerde bence değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…