15000 TL LoL ve yayın için bilgisayar toplamak

Bütçe
15000
Şu anda zaten en düşük VDSL paketde bile 6 Mbps upload mevcut yani sistem toplamayla pek alakalı bir durum yok gibi duruyor.
1080p yayın açamadığı halde üst düzey bilgisayar toplattırıp neden masrafa girsin ki. Nasıl alakası yok ? Belki boşa masraf yapmak istemiyor arkadaş.

AMD ekran kartlarından korkuyorum çoğu kişi ön yargı ile yakşalıyor siz ne düşünüyorsunuz.
Lol valo gibi oyun yayınları yapacaksanız eğer ben işlemcinin ille ryzen olmasından yana değilim amd ekran kartından korkuyorsanız eğer
i3 12100f, rtx 3060 sistem yapılabilir isterseinz i3 olduguna bakmayın çok güçlü işlemcidir

Onun için hazır sistem var mıdır?

AMD ekran kartlarından korkuyorum çoğu kişi ön yargı ile yakşalıyor siz ne düşünüyorsunuz.
Yayın için önerilmiyor. Nvidia kartları yayın konusunda daha iyiler. Ancak bütçen kısıtlı olduğu için önermiş olabilir arkadaş. 15k'ya biraz zor gibi Nvidia kartlı bir sistem.

@DeliDivane arkadaşın önerdiği sistem ; i3 12100f, RTX 3060'lı bir sistem güzel olacaktır bencede. Yayını ekran kartından vererek işlemciyi de yormamış olursun ve güzel FPS değerleri alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…