XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #21 Rasim Kayrak dedi: Laptopum varda. Kazı için takamıyor muyum? Fiyat araştırması yapacağım. Çifte vatandaşım gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... İyiymiş kazı ne için.
Rasim Kayrak dedi: Laptopum varda. Kazı için takamıyor muyum? Fiyat araştırması yapacağım. Çifte vatandaşım gidip geliyorum. Genişletmek için tıkla... İyiymiş kazı ne için.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 5 Haziran 2021 #22 XEfe.Bey dedi: İyiymiş kazı ne için. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #23 Rasim Kayrak dedi: Anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Siz dediniz ya kazı için ekran kartı.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 5 Haziran 2021 #24 XEfe.Bey dedi: Siz dediniz ya kazı için ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ya babam girmek istedi. Düzenli gelirimiz olsun birazda oradan para kazanalım dedi.
XEfe.Bey dedi: Siz dediniz ya kazı için ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ya babam girmek istedi. Düzenli gelirimiz olsun birazda oradan para kazanalım dedi.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Haziran 2021 #25 Rasim Kayrak dedi: Anladım. Ya babam girmek istedi. Düzenli gelirimiz olsun birazda oradan para kazanalım dedi. Genişletmek için tıkla... Hmm iyi miş maşallah şey Bulgaristan da bizim yerli markalar satılıyor mu bir de hayat ucuz mu sokakları falan nasıl binaları düzenlimi.
Rasim Kayrak dedi: Anladım. Ya babam girmek istedi. Düzenli gelirimiz olsun birazda oradan para kazanalım dedi. Genişletmek için tıkla... Hmm iyi miş maşallah şey Bulgaristan da bizim yerli markalar satılıyor mu bir de hayat ucuz mu sokakları falan nasıl binaları düzenlimi.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 5 Haziran 2021 #26 Rasim Kayrak dedi: Laptopum varda. Kazı için takamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam eGPU aparatı ile takabiliyorsunuz. Ancak önermem. O laptop ile 2 tane rtx 3060 güç yönünden yetmez. Siz direk kasa alın derim.
Rasim Kayrak dedi: Laptopum varda. Kazı için takamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Hocam eGPU aparatı ile takabiliyorsunuz. Ancak önermem. O laptop ile 2 tane rtx 3060 güç yönünden yetmez. Siz direk kasa alın derim.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 5 Haziran 2021 #27 XEfe.Bey dedi: Siz dediniz ya kazı için ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ya babam girmek istedi. Düzenli gelirimiz olsun birazda oradan para kazanalım dedi. RainbowwOnSky dedi: Hocam eGPU aparatı ile takabiliyorsunuz. Ancak önermem. O laptop ile 2 tane RTX 3060 güç yönünden yetmez. Siz direk kasa alın derim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman sistem önerisi konusu açacağım. Tahmini ne kadar getirir RTX3060? Aylık olarak yani. Ortalama. XEfe.Bey dedi: Hmm iyi miş maşallah şey Bulgaristan da bizim yerli markalar satılıyor mu bir de hayat ucuz mu sokakları falan nasıl binaları düzenlimi. Genişletmek için tıkla... Amerikan rüyası bir hayat kesinlikle yok. İnsanları çoğunlukla itici kişiler. Ama Türk nüfusu fazlalığından çok güzel oluyor. Ekonomik olarak 620 leva asgari, 1500-2000 leva ortalama maaş.
XEfe.Bey dedi: Siz dediniz ya kazı için ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Ya babam girmek istedi. Düzenli gelirimiz olsun birazda oradan para kazanalım dedi. RainbowwOnSky dedi: Hocam eGPU aparatı ile takabiliyorsunuz. Ancak önermem. O laptop ile 2 tane RTX 3060 güç yönünden yetmez. Siz direk kasa alın derim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. O zaman sistem önerisi konusu açacağım. Tahmini ne kadar getirir RTX3060? Aylık olarak yani. Ortalama. XEfe.Bey dedi: Hmm iyi miş maşallah şey Bulgaristan da bizim yerli markalar satılıyor mu bir de hayat ucuz mu sokakları falan nasıl binaları düzenlimi. Genişletmek için tıkla... Amerikan rüyası bir hayat kesinlikle yok. İnsanları çoğunlukla itici kişiler. Ama Türk nüfusu fazlalığından çok güzel oluyor. Ekonomik olarak 620 leva asgari, 1500-2000 leva ortalama maaş.