15000 TL monitör dahil PC toplama

Bütçe
15000

MisSaint

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bundan önce de PC alma konusu açmıştım ama birtakım aksaklıklar yüzünden alamadım. Şimdi alma imkanım var ama alamayabilirim yani birkaç ay sonra yeniden konu açarsam kusura bakmayın.

Arkadaşlar bilgisayarda en az RX6600 olsa çok iyi olur. Bu fiyata da geleceğini düşünüyorum. Monitör 144Hz ve IPS olsun.

Bazı konularda gördüğüm ustaları yardımcı olması için davet ediyorum: @messinicocugu @Emma Stone @kino

Şimdiden teşekkür ederim. 🙂

Kart olarak @kino'nun attığını al. Diğer parçaları topladım. Bunlar 10.600TL civarı tutuyor. Uygun mudur senin için?
X2;

Ekran kartı 7 adet kalmışken bunun siparişini çekebilirsin şimdi, gerisini toplamak zor değil. 10k bütçeye hepsi sığdırılır.

http://
Kart olarak @kino'nun attığını al. Diğer parçaları topladım. Bunlar 10.600TL civarı tutuyor. Uygun mudur senin için?
X2;
Çok teşekkür ederim bugün ya da yarın almaya çalışacağım çok teşekkürler.

@Emma Stone sizce bu nasıldır?

@Emma Stone sizce bu nasıldır?

Son düzenleme:
2X:
12200TL gibi bir şey tutuyor.

Bunları alabilirsin.

Bunları alabilirsin.
Çok teşekkür ederim.

@xXenom Dark Maxima V20 daha kaliteli bir kasa. Şuan arada 100TL var. Benim önerdiğimde arada 200-250TL gibi bir fark vardı. Düşük bütçede öneriyordum. Orta-yüksek bütçede Dark Maxima V20 öneriyorum genelde. Fiyatına göre hoş kasa.
Tasarım olarak benim de hoşuma gitti. 20 mm'lik büyük fanlar kasayı biraz daha özgün hale getirmiş bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı