yusuf soylu
Hectopat
Daha fazla
Sistem: ULTIMA-TUF3060/ INTEL i5-10600KF / ASUS TUF RTX 3060 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Klavye: Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Mouse: SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kulaklık: SteelSeries Arctis 1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci 5600X ekran kartına da 2K ayıracak yani.LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GN750-B 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Pny XLR8 EPIC-X RGB (2x8) 16 GB DDR4 3200 Mhz MD16GK2D4320016XRGB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny XLR8 EPIC-X RGB (2x8) 16 GB DDR4 3200 Mhz MD16GK2D4320016XRGB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny XLR8 EPIC-X RGB (2x8) 16 GB DDR4 3200 Mhz MD16GK2D4320016XRGB Ram özelliklerini incele, 1.179,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston A2000 SA2000M8/1000G PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/1000G PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/1000G PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.354,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com MSI MAG B550M MORTAR AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG B550M MORTAR AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Buraya kadar 13K tutuyor. Ekran kartları stokta yok o yüzden çok uçuk fiyatları var.Corsair RM750 CP-9020195-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair RM750 CP-9020195-EU 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Şimdilik idare etmek için GT 1030 vs alıp ekran kartı piyasasının düzelmesini bekleyebilirsin.
Şu klavye alınmaz.
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 Surround Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03230100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
AOC GK500 Outemu Red Switch RGB Gaming Keyboard Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AOC Gk500 Kablolu Outemu Red Switch Mekanik Rgb Gaming Q Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ekipmanlar daha iyi oldu.
Değişti.İşlemci 5600X ekran kartına da 2K ayıracak yani.
Sus artık ya kendin Trust kullanıyorsun elaleme Gamepower kullanıyor diye kızıyorsun.
Sus artık ya kendin Trust kullanıyorsun elaleme Gamepower kullanıyor diye kızıyorsun.
Yooo Apple kardeşim dandik anlamıyorsan senin suçun.
Adam 15k bütçem var diye Gamepower öneriyor ironi olmalı
Her şeyim Gamepower çok memnunum istesem şu anda banka hesabımdaki para ile 2 tane araba alırım. Seni gidi ironii.
Sorunsuz bir marka gösteririmisin.O yüzden kronik sıkıntılı diyoruz değil mi?
Size en az 15 tane şikayet gösterebilirim.
Gamepower Ogre tuş basmıyor
Arkadaşlar çoğu forumlarda sitede gördüm fakat çözümü yok. Gamepower'ın en büyük sıkıntısı sanırım, 1 2 ay oldu alalı ve 1 aydır falan W ve D tuşları öküz gibi abanmadıkça çalışmıyor, oyun oynayamıyorum sırf bu yüzden. Bir çözümü yok mu?www.technopat.net
GamePower Ogre Tuş Çalışmıyor.
Önceki klavyemde de aynı sorunu yaşadım. "w" tuşu çoğu zaman çalışmıyor. Çok bastırmak gerekiyor. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı?forum.donanimarsivi.com
Klavye tuşları tam basmıyor
Geçenlerde çok övdükleri için Gamepower Ogre satın almıştım ilk 1 ay sıkıntı çıkmadı ama şimdi W,A,D tuşları ya tam basmıyor ya da basılı tutarken kendi kendine bırakıyor. Klavye temizleme işlemlerini yaptım. Ne yapabilirim?forum.pchocasi.com.tr
GamePower Saber Mekanik Klavye Sorunu | DonanımHaber Forum
Konunun yeri burası mı bilmiyorum kusura bakmayın. Yaklaşık 1 ay önce incehesap dan almış olduğum hazır sistemde bulunan GamePower Saber Red Switch klforum.donanimhaber.com
Gamepower Ogre "W" ve "D" tuşlarını basmıyor
Merhaba. Şu yazıyı yazarken bile çok zorlanıyorum. Gamepower Ogre RGB Klavye kullanıyorum ve w ve d tuşları çalışmamaya başladı. Sebebini bilmiyorum ama çok sinir bozucu bir durum. GTA 5 oynuyordum ve bir anda w tuşuna basınca tepki alamadığımı veya geç tepki aldığımı fark ettim. Oyundan çıktım...minecraft.bbs.tr
Gamepower Ogre Red Switch backspace bazen basmıyor
Gamepower Ogre Red Switch klavyemin backspace tuşu bazen basmıyor. Bu sorun ilerler mi? Tamir olur mu? Başka tuşlarda da oluşur mu? Eğer ürün sorunluysa iade edebilir miyim?www.technopat.net
Gamepower Ogre tuş basmıyor
Önceklikle merhaba benim yeni aldığım Gamepower Ogre adlı klavye oyunlarda tuş basmamazlığı yapıyor. Fakat normal kullanırken basıyor. Sizce düşük güç kaynağı yüzünden olabilir mi?www.technopat.net
Gamepower Ogre "W" ve "D" tuşlarını basmıyor
Merhaba. Şu yazıyı yazarken bile çok zorlanıyorum. Gamepower Ogre RGB Klavye kullanıyorum ve w ve d tuşları çalışmamaya başladı. Sebebini bilmiyorum ama çok sinir bozucu bir durum. GTA 5 oynuyordum ve bir anda w tuşuna basınca tepki alamadığımı veya geç tepki aldığımı fark ettim. Oyundan çıktım...www.technopat.net
GamePower Ogre RGB Shift Tuşu Sorunu
Hmm. Sorun yaşadığınız bilgisayarda aygıt yöneticisi üzerinden sürücüyü güncelleştirebilir misiniz? Olmaz ise de sürücüyü kaldırıp yeniden kurun. (klavye için ) Hiç bilmediğim bir konu bu sürücü güncelleme vs. işleri. Klavyem neden HID olarak gözüküyor? Sürücümü nasıl güncellicem? Fotoğraf...www.technopat.net
Gamepower Ogre "Space" Tuşu Sorunu
Merhaba 2-3 hafta önce Gamepower ogre kırmızı Switch mekanik oyuncu klavyesi aldım space tuşu ara sıra basmıyor sorun ne olabilir benimlemi ilgili firma ile mi?www.technopat.net
Gamepower Ogre "W" tuşu basmıyor
Soldaki 2 bacağı kırdım ya belki ondan çalışmıyor olabilir mi? Evet hocam ondan çalışmıyor maalesef.www.technopat.net
Arkadaşlar herkese iyi günler. Bu klavyeyi kullanıyorum W tuşu çoğu zaman basmıyor, ben de internette garantiye yollandıktan sonra başka tuşların bozulduğunu okudum. Garantiye yollayıp yollamama konusunda kararsızım. Klavyeyi söküp Switch'lerini değiştirdim. Galiba bir yerlerde hata yaptım ve...www.technopat.net
Soldaki 2 bacağı kırdım ya belki ondan çalışmıyor olabilir mi? Evet hocam ondan çalışmıyor maalesef.www.technopat.net Gamepower Klavye Şikayetleri - Şikayetvar
Gamepower Klavye şikayetleri için tıklayın! Gamepower yorumları ve Gamepower Klavye şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com