15000 TL oyuncu monitörü önerisi

pcsimcap

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Bütçem dahilinde belki biraz üzerine çıkabilirim. 27 inç en az 2K gecikme değeri düşük performanslı kaliteli monitör arıyorum. Hertz değerinin yüksek ms değerinin düşük olması da önemli çünkü Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. North Bayou NB F80 stant ile kullanacağım için monitörde VESA özelliği olmasını da istiyorum. Sistemim 4070'li bir sistem.
Bu ayarlarda çok monitör var ve kafam karışıyor siz de iyi dediğiniz model varsa atabilirsiniz. Araştırdığım bazı modeller:

Merhaba. Daha önce MSI 274qpx 2K 240Hz 27 inç IPS monitör aldım ama ekranın ortasında 1 ölü piksel olduğu için iade ettim. Şimdi yeni monitör arayışındayım ve OLED monitör alma fikri aklıma yattı. Sizce OLED alınır mı? Yoksa IPS devam mı? Valorant, CS, Marvel Rivals tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum ve dizi film de izliyorum. Benim için yüksek Hz ve düşük gecikme değerleri önemli. Tabii ki ekran kalitesinde önemli. 2K 27 inç OLED monitörler şu an da aklımda.

Bazı aklımda ki modeller:

Bu monitör fiyatı uygun ve listemin başında:

https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html

Bu monitör üsttekinin 360 Hz versiyonu normal fiyatı 28k ama kamu personeli olduğum için indirim var. 21k ya düşüyor. Şu an stok yok. Stok gelince aynı fiyatta olur mu bilmiyorum. Stok gelip gelmeyeceğide belli değil. Beklemeli miyim?

AOC, ASUS, Corsair'in OLED monitörleride var ama 28-30 k ya çıkmak gerekiyor. İlk attığım monitör varken bu kadar para da vermek istemiyorum. Zaten bütçeyi çok aşıyor. O farka değeceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…