Evet bu PC takibimde fakat işlemcide AMD tercih ediyorum fakat attığınız PC'yi özelleştiremiyorum. Ayrıca benim topladığım bilgisayarda 15000'i aşmayacak şekilde işlemci ve anakart öneriniz ne olurdu şimdiden teşekkürler.
Evet bu PC takibimde fakat işlemcide AMD tercih ediyorum fakat attığınız PC'yi özelleştiremiyorum. Ayrıca benim topladığım bilgisayarda 15000'i aşmayacak şekilde işlemci ve anakart öneriniz ne olurdu şimdiden teşekkürler.
Merhaba GameGaraj'dan hazır sistemlere baksan daha iyi dostum daha uygun fiyata iyi sistem alırsın ya da Sinerji'ye ama GameGaraj'da aradığını bulamaz isen.
Eskiden olsa kendiniz toplayın derdim ama artık saçma bir şekilde parça parça toplamak maliyetli oluyor. En iyisi güvenilir sitelerden bütçenize göre hazır sistem almak. Diğer türlü zarar edersiniz.