ahmetecemis_51
Decapat
- Makaleler
- 1
Maksimum bütçe 15k bu bütçede F/P sistem arıyorum.
İşlemci Ryzen 5600X kafi ekran kartıda NVIDIA 3000 olursa daha iyi.
Genel olarak AAA oyunlar, Valorant, ve edit vb. için kullanılacak sistem.
Maksimum bütçe 15k bu bütçede F/P sistem arıyorum.
İşlemci Ryzen 5600X kafi ekran kartıda NVIDIA 3000 olursa daha iyi.
Genel olarak AAA oyunlar, Valorant, ve edit vb. için kullanılacak sistem.
Önemli değil hocam. Hayırlı olsun şimdidenBu sistek istediğim bütün özellikleri karşılıyor tek sıkıntısı anakart ve soğutucu olmaması.MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Anakartı ikinci el elden çıkartıp bir de soğutucu alabilirim.
Şu an düşündüğüm tek sistem sanırım bu.
Her şey için teşekkürler.
Bu sistek istediğim bütün özellikleri karşılıyor tek sıkıntısı anakart ve soğutucu olmaması.MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bu var ne gerek var ona okuyun şu mesajlarımı 12 700 TL sistem.MB311 5A-RTX3060Ti - Game Garaj
MB311 5A-RTX3060Ti Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren MB311 5A-RTX3060Ti oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Kasası çok iyi bir kasa değil. Dar bir kasa.Bu sistek istediğim bütün özellikleri karşılıyor tek sıkıntısı anakart ve soğutucu olmaması.MONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Tabii bu sistemde var ama dediğim gibi para varken Palit önermiyorum ben. Bütçe yükseltilemeyecek durumdaysa neden olmasın
Bulabildiğim bütün sistemleri attım hocam. Piyasada adam akıllı hazır sistem yok maalesef.Kasası çok iyi bir kasa değil. Dar bir kasa.
Benim attığımda Palit