Aşağıda verdiğim sistem üzerinden hareket edilebilir
Monitör 200-250 bandında daha düşük fiyatlara da var açıkçası
O zaman kulaklık içinde para kalır diye düşünüyorum
İşlemci R7 3700X olarak seçtim o da var fiyatın içinde, keserken almamışım görüntüye
Bir de A4 tech Bloody serisi 260 liralık bir mouse var
AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHz AM4 32 MB Cache 65 W işlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Seagate Barracuda ST1000DM010 3.5" 1 TB 7200 RPM SATA 3 HDD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Palit RTX2080 SUPER GRP RGB 8GB 256Bit GDDR6 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Kasaya ekran kartını dik montaj yapabilirsiniz o yüzden ekran kartı hem soğutma hem de görüntü açısından bu da tercih edilebilir.
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Eğer üstte attığım şekilde alırsanız 14.816TL yapıyor 3 güç bazı yerlerden kısılıp attığım 3 fanlı model de alınabilir.(Palit resmi olarak ülkemizde faaliyet gösteriyor.)
Edit:Evet görmemiştim monitör dahil olduğunu.