Selamünaleyküm arkadaşlar, 10-15 bin lira arası bir bütçem var. Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum sizce bu bütçe yeterli mi? Bana öneri verebilir misiniz? Teşekkürler.
Selamünaleyküm arkadaşlar, 10-15 bin lira arası bir bütçem var. Oyun bilgisayarı toplamak istiyorum sizce bu bütçe yeterli mi? Bana öneri verebilir misiniz? Teşekkürler.
Sinerji Bright Ryzen 5 3600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Mastory 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Mastory 5T10-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
MERT KUSKAPAN-MK1 oyuncu bilgisayarı Ryzen 5 5600X işlemci ve ASUS RTX 3060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
ModArt PC-MA2 sistemimiz ModArt PC önerisi ile Intel’in fiyat/performans canavarı Intel Core-i5 11400F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.
www.gaming.gen.tr
Üzgün atan arkadaşı anlamadım, ne gerek var 5 bin fazla vermeye arkadaş bütçe yeterli mi demiş, zorla bütçe yükseltmeye gerek yok. Ayrıca bu sistem anakartı dışında taş gibidir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...