Öncelikle herkese merhaba, hayatımda hiç kendime ait bir bilgisayarım olmadı o yüzündendir ki bilgisayar toplamasını bilmiyorum, bana yardım eder misiniz? Yani demek istediğim bilgisayar toplarken nelere dikkat etmem gerek? Kafama en çok takılan şey NVIDIA ekran kartı mı yoksa AMD ekran kartı mı? Yardım ederseniz çok sevinirim, bütçem 15 bin TL, maksimum 16 Bin'e çıkabilirim, şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Not olarak hazır sistemde olur, parasını hak ettiğini düşündüğünüz hazır sistemleri atabilirsiniz.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz Asus RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-O12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-O12G 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 16.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Rush RCA502 Fordo RGB Beyaz ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!