XantaresSmurfing Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar 15000 TL'ye içinde her şey olan PC klavye monitör vb. bir sistem söyler misiniz ama hazır olsun.
Arkadaşlar 15000 TL'ye içinde her şey olan PC klavye monitör vb. bir sistem söyler misiniz ama hazır olsun.
Cihan Kibar Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 44 10 Nisan 2020 #2 en iyilerinden Cihan Kibar dedi: en iyilerinden Genişletmek için tıkla... Bütçe artmış olabilir o fiyatı banabildirirsen sana klavye mouse yazabilirim
en iyilerinden Cihan Kibar dedi: en iyilerinden Genişletmek için tıkla... Bütçe artmış olabilir o fiyatı banabildirirsen sana klavye mouse yazabilirim
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #3 3800X koyabilirseniz ömürlük bir sistem olur. @Cihan Kibar
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 10 Nisan 2020 #4 Cihan Kibar dedi: En iyilerinden. Bütçe artmış olabilir o fiyatı banabildirirsen sana klavye mouse yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Ventus serisi tavsiye etmiyorum. İyi sosyaller.
Cihan Kibar dedi: En iyilerinden. Bütçe artmış olabilir o fiyatı banabildirirsen sana klavye mouse yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Ventus serisi tavsiye etmiyorum. İyi sosyaller.
Cihan Kibar Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 44 10 Nisan 2020 #5 SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Ventus serisi tavsiye etmiyorum. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Neden ?
SerdarAksu CanYamanOyunda dedi: Ventus serisi tavsiye etmiyorum. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Neden ?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 10 Nisan 2020 #6 XantaresSmurfing dedi: Arkadaşlar 15000 TL'ye içinde her şey olan PC klavye monitör vb. bir sistem söyler misiniz ama hazır olsun. Genişletmek için tıkla... Tam 15000 TL üst seviye ekipman ve bilgisayar.
XantaresSmurfing dedi: Arkadaşlar 15000 TL'ye içinde her şey olan PC klavye monitör vb. bir sistem söyler misiniz ama hazır olsun. Genişletmek için tıkla... Tam 15000 TL üst seviye ekipman ve bilgisayar.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 10 Nisan 2020 #7 Cihan Kibar dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Maalesef fanları iyi bir soğutma sağlıyamıyor. İyi sosyaller.
Cihan Kibar dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Maalesef fanları iyi bir soğutma sağlıyamıyor. İyi sosyaller.