15000 TL'ye 4K monitör önerisi

pagan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an Gigabyte G24F-2 kullanıyorum benzer kalitede 4K monitör arıyorum en az 144Hz olsun bir de TN panel olmasın tavsiyesi olan?

Kartım 3080 ama 5070 Ti geçmeyi düşünüyorum.

4K monitöre geçiyorsa 28 inç gereksiz 2K 27 kullanır görüntü hemen hemen benzer ve performans kaybı yaşamaz, 4K'ya 32 inç yakışır.

O konuda kesinlikle haklısın, bu bütçede pek seçenek yok diye bunu önerdim yoksa G65B çok daha iyi olur.

Hatta ben arkadaşın yerinde olsam bir tane 1080p 240Hz çekerim, yanına da 4K 60Hz Samsung M7 çekerim, öyle de yapacağım zaten .

İfadeler: fiu
4K monitöre geçiyorsa 28 inç gereksiz 2K 27 kullanır görüntü hemen hemen benzer ve performans kaybı yaşamaz, 4K' ya 32 inç yakışır.
Bütçe artırıp 32 de alabilirim aslında en az 3 taksit seçeneği olan bir yerden. Tabi değecek mi o önemli. Açıkçası bu yaşıma kadar hayatımda hiç 2K veya 4K bir monitöre bakmadım bile. O yüzden emin değilim.

Yerinde olsam 5070 ti ile 4K kullanmaz IPS 27 inç 2K'da kusursuz performans ile keyfime bakardım. Boşver 4K'yı çünkü 2 sene içinde yetersiz gelmeye başlayacak, diyeceksin belki MFG falan filan var ama genede full ıvır zıvır açmak yerine saf performansın yanına 2 3 ayarla 5. senende bile adam akıllı performans alırsın.

Herşeyi aynı sadece alttakinin pivot özelliği var.

8-10K liraya daha düşüp gene yakın özelliklerde daha düşük hz(165-180) monitörler var bunları düşünmezsen atarım.

Son düzenleme:

G65B bence daha mantıklı, hem bütçe olarak iyi. Hem de VA panel olmasına rağmen kontrast oranı çok yüksek. Yani o monitörden daha iyi renklere sahip.

Hocam aslında 4K istememin 1080p'den büyük bir sıçrama yapmak için arada birkaç bin tl fiyat farkı var almışken woooow dedirtsin diyorum yoksa performans konusunda haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…