G Griffonxp Hectopat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Merhaba 15k bütçem var. Direksiyon seti almak istiyorum. Piyasada G923'ü çok gördüm tavsiye eder misiniz, daha iyisi var mıdır?
Merhaba 15k bütçem var. Direksiyon seti almak istiyorum. Piyasada G923'ü çok gördüm tavsiye eder misiniz, daha iyisi var mıdır?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 3 Haziran 2024 #2 2. EL T300RS bak derim. Çoğu insan hevesle alıp kur kaldır yapamadığı için birkaç kez kullanıp geri satıyor. Bir tane logitech veya harici ucuz bir shifter yani vites alıp kullanırsın sonradan da.
2. EL T300RS bak derim. Çoğu insan hevesle alıp kur kaldır yapamadığı için birkaç kez kullanıp geri satıyor. Bir tane logitech veya harici ucuz bir shifter yani vites alıp kullanırsın sonradan da.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Haziran 2024 #3 Griffonxp dedi: Merhaba 15k bütçem var. Direksiyon seti almak istiyorum. Piyasada G923'ü çok gördüm tavsiye eder misiniz, daha iyisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... G923 var bu bütçede zaten başka yok diye biliyorum. 2. elde ne var onu bilemem.
Griffonxp dedi: Merhaba 15k bütçem var. Direksiyon seti almak istiyorum. Piyasada G923'ü çok gördüm tavsiye eder misiniz, daha iyisi var mıdır? Genişletmek için tıkla... G923 var bu bütçede zaten başka yok diye biliyorum. 2. elde ne var onu bilemem.