Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.741 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 17 Ağustos 2022 #11 Meliodas_sama dedi: Hocam victusun ekran kartı kaç watt ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... 3050/ti modelleri 75W hocam.
Meliodas_sama dedi: Hocam victusun ekran kartı kaç watt ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... 3050/ti modelleri 75W hocam.
M Meliodas_sama Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #12 Artoria Pendragon dedi: 3050/ti modelleri 75W hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada ki satıcı 115watt demiş o zaman yanlış mı söylemiş.
Artoria Pendragon dedi: 3050/ti modelleri 75W hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada ki satıcı 115watt demiş o zaman yanlış mı söylemiş.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.741 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 17 Ağustos 2022 #13 3050'nin 115W versiyonu yok hocam.
M Meliodas_sama Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #14 Artoria Pendragon dedi: 3050'nin 115W versiyonu yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman yanlış bilgilendirme yapmış tamam teşekkür ederim hocam
Artoria Pendragon dedi: 3050'nin 115W versiyonu yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman yanlış bilgilendirme yapmış tamam teşekkür ederim hocam
ChronoXeno Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #15 Artoria Pendragon dedi: Soğutması iyi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık sızması yaparmı alacamda
Artoria Pendragon dedi: Soğutması iyi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ışık sızması yaparmı alacamda
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.741 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Ağustos 2022 #16 ChronoXeno dedi: Hocam ışık sızması yapar mı alacağım da. Genişletmek için tıkla... IPS panellerde ışık sızması fazla olmadığı sürece normal bir şey hocam.
ChronoXeno dedi: Hocam ışık sızması yapar mı alacağım da. Genişletmek için tıkla... IPS panellerde ışık sızması fazla olmadığı sürece normal bir şey hocam.
ChronoXeno Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #17 Artoria Pendragon dedi: IPS panellerde ışık sızması fazla olmadığı sürece normal bir şey hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir sorum var ışık sızması birşey etkiliyormu
Artoria Pendragon dedi: IPS panellerde ışık sızması fazla olmadığı sürece normal bir şey hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir sorum var ışık sızması birşey etkiliyormu
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.741 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Ağustos 2022 #18 Karanlık olduğu zaman kendini belli ediyor biraz hocam onun dışında bir etkisi yok.
ChronoXeno Decapat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #19 Artoria Pendragon dedi: Karanlık olduğu zaman kendini belli ediyor biraz hocam onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Artoria Pendragon dedi: Karanlık olduğu zaman kendini belli ediyor biraz hocam onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Rahatsız ediyorumda zam geldi önerileriniz varmı salı günü almaya gideceğim Son düzenleme: 20 Ağustos 2022
Artoria Pendragon dedi: Karanlık olduğu zaman kendini belli ediyor biraz hocam onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Artoria Pendragon dedi: Karanlık olduğu zaman kendini belli ediyor biraz hocam onun dışında bir etkisi yok. Genişletmek için tıkla... Rahatsız ediyorumda zam geldi önerileriniz varmı salı günü almaya gideceğim
D dr.lazy Zeptopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #20 messinicocugu dedi: Atılan 6600H'lı victus gayet güzel. Genişletmek için tıkla... hocam bana yardımcı olma şansın var mı dota 2 için ve günlük kullanım için dizüstü istiyorum da pek bilgim yok başlık açtım pek bi sonuç alamadım.tecrüben ve bilginden faydalanmak isterim
messinicocugu dedi: Atılan 6600H'lı victus gayet güzel. Genişletmek için tıkla... hocam bana yardımcı olma şansın var mı dota 2 için ve günlük kullanım için dizüstü istiyorum da pek bilgim yok başlık açtım pek bi sonuç alamadım.tecrüben ve bilginden faydalanmak isterim