15000 TL'ye kadar 2K monitör önerisi

lacosteq1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, F/P olarak, oyuncu monitör önerir misiniz? Yeni ekran kartı aldığım, için monitörü, değiştirmeliyim bütçelerimde belli zaten lakin, monitör pek anlamam, güzel bir şey önerirsiniz. Benim masam da küçük 24 inç 21 inç önerir misiniz? Dediğim gibi monitör anlamam şimdiden teşekkürler. @Novelist hocam tavsiyenizi beklerim arkadaşlar lakin 2K oyuncu monitörü istiyorum Tavsiye/Öneri.

AMD Radeon XFX 7900 GRE merc 16 GB 256 bit.
Intel i7-11700
ASUS TUF Gaming B560M-Plus (DDR4 5000 MHz (OC)
Kingston Fury 32 GB 3600 MHz (DDR4) RAM.
MSI 750W A750GL PSU.
Legion monitör 1080p monitörüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar 10 bin TL olur fazla yüksek değil de.

Arkadaşlar 10 bin TL olur fazla yüksek değil de.
Bütçen çıkıyorsa MSI çıkmıyorsa Samsung veya bu attığım AOC'yi alabilirsin.

Arkadaşın önerdiği AOC marka monitör bu fiyat bandındaki en iyi seçenek. Bende bu cihazı onerecektim, başka monitör bakmana gerek yok.

Amazon'da var mı acaba alırım orada olmasa teşekkürler.

Hocam bu nasıl? amazon taksit yapıyor oyuzden seçiyorum orda

Bu nasıl hocam?

Dosya Ekleri

• IMG_3053.png
    265,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_3053.png
    265,8 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Arkadaşlar MSI olanı alacağım teşekkürler.

@DMN bu nasıl hocam? İlk attığınız 13 bin TL olanmı yolsa bu mu bu iyi mi? Hocam bir de ilk attığınız MSI olan bu amazondakiyle aynısımı ona göre sipariş ederim teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_3053.png
    265,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3058.png
    242,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Dostum AOC 8200 liraya düşmüş Sinerji'de bu fırsatı kaçırma. Orada da taksit imkanı olması lazım.

13 binlik cihazın 240'lik paneli ve hissedilmeyecek derecede daha renk gösterme başarısı var bunun dışında çok büyük bir artısı yok. Bu AOC fiyatı ve sunduklariyla ucuz ve pahalı olan MSI modellerinden daha mantıklı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…