Herkese merhaba arkadaşlar, ofiste kullanabileceğim sağlam hızlı ve depolama alanı yüksek bir bilgisayar istiyorum.
Tek isteğim markası Lenovo olmasın onun dışında önerilere açığım bütçe sorun değil.
Dokunmatik ekran klavye yanında ekran haritalar da hızlı gezinebileceğim bir şey olursa mükemmel olur.
Lenovo markasına çok takıntılıyım daha önce kullandığım bir laptop ve performansını hiç sevmiyorum Casper da sıkıntılı diyorlar Monster konusunda bir sorun henüz duymadım ama işimi görecekse seveceksem neden olmasın.
Amazondan Lenovo X13 aldım daha öncesinde ve şuan hiç memnun değilim bir çok sorunla karşılaştım ekran olsun klavye olsun hız konusunda gerçekten iyi değil..
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.