15000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Kendi kendine heyecanlanma önce derin bir nefes almanı tavsiye ederim. Ben PUBG falan yeni nesil oyun oynamam ki tek oynadığım oyun Knight Online'dir. Çıkış tarihi 2002 araştırmanı tavsiye ederim.

500Hz bir monitör bulursanız keyifle 500 FPS'de Knight Online oynayabilirsiniz. 60Hz monitörle 500FPS alıp vay arkadaş acayip akıcı oynanıyor vay be 500FPS diyecek düşünce yapısına sahip olduğunuz belli. Lütfen ekran kartınızı ihtiyaç sahibi birine bağışlayın eminim o kişinin ellerinde daha fazla iş görecektir. Bu konudaki insanları yanlış bilgilendirmeyin ben sadece buna engel olmak isterim.

Dell'in bu modelini ben de çok beğeniyorum ama, color banding ve aşırı fazla şikayet mevcut bu model de o yüzden PG248Q 1080p monitörü düşünüyorum artık

yalnız ben 15 bin tl üzerinden konuşuyorum
yoksa dedikleriniz mantık içindedir ve kabul edilebilir.

@LauraWells Anlamadım. Oynayacağınız oyun Knight Online ve GTX 1080 alacaksınız? Doğru mu bu? Lütfen yayın açacağım render yapacağım falan deyin.
Elbette sadece oyun değil, Sony Vegas'a oldukça hakimim video editleme işleri bana oldukça haz veriyor. Endişelenme fakat oyun ön plan da benim için 3 5 FPS bile önem veriliyor o oyun da

15 bin tl ye vatandan bir sistem topladım ben de ama monitörü eklemedim. mouse klavye biraz yüksek tuttum lakin değiştirebilirsin. umarım faydası olur.

Dosya Ekleri

• sistem.pdf
    375,4 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleme:
Dell'in bu modelini ben de çok beğeniyorum ama, color banding ve aşırı fazla şikayet mevcut bu model de o yüzden PG248Q 1080p monitörü düşünüyorum artık
Ben sadece 1 kişide bu sorunun olduğunu gördüm şu ana kadar. 4 kişiye aldırdım bu monitörü, hatta 1 tanesini kendim kurdum ve sorun yoktu. Bu fiyata bu özellikleri sunan tek monitör diyebilirim. 1080Ti ile 1080P kullanacaksanız bence almayın kartı. GTX 1070Ti falan alın aynı FPS'yi alırsın nasılsa.

Ben de bir 1080Ti kullanıcısıyım ve aldığım günden beri 1080p'de kullanıyorum hiçbir oyunda ekran kartını %100 kullanamama gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım henüz. Alın ultraya keyfinize bakın. Dedikleriniz doğru 1080Ti'ye 1080p'de yük bindiremezseniz düşük FPS sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz fakat 1080p'de 1080Ti ile oyun oynayan kullanıcıları 2K veya 4K ile oynayanlara global olarak kıyaslarsak 2K ve 4K %40'lık bir dilimde kalır bana göre. Mesela en canlı örneği streamerlara bakın 1080Ti'ye sahip olup ta 2K veya 4K'da oynayan bir streamer tanımıyorum ben ayrıca 2K 144Hz+ monitörlerin fiyatı belli. 144Hz ile oyun zevkini tattıktan sonra 60Hz monitör neden kullanayım? 2. Monitör olarak BenQ EW2770QZ kullanıyorum stream ve film izlemek amacıyla.

Yanlış Bilgilendirme (Frekansın yüksek olması darboğazı engellemez)
144 Hz bir monitör ile GTX 1080 Ti asla bir dar boğaz yaşatamaz. 2K 90 FPS oynayacağıma 1080P 150FPS oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…