15000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Yakın olsaydınız el atardım. Farkı hesaplasam 1000TL'yi bulur gibime geliyor. Geçen öyle bir durum oldu. Taa Gaziantep'e gittim sistemi kurmaya.
Hocam ben inventus'dan toplayacağım. 12-13 saat test ve montaj hizmeti yapıyorlar. Test yaptıklarına göre sıkıntılı bir parça olursa değişirler.

Hocam ben inventus'dan toplayacağım. 12-13 saat test ve montaj hizmeti yapıyorlar. Test yaptıklarına göre sıkıntılı bir parça olursa değişirler.
İnventus güvenilir mi bir markamı? Pek sitelere güvenim yok yanlış anlaşılmasın.

İnventus güvenilir mi bir markamı? Pek sitelere güvenim yok yanlış anlaşılmasın.

İnventus piyasadaki en iyi firma diyebilirim. Şikayet edeni görmedim. Ve aldıktan sonra bile ilgileniyorlar. Hatta birine bozuk para iadesi yapmışlardı, ürünlerin içine koymuşlardı. O derece.

İnventus piyasadaki en iyi firma diyebilirim. Şikayet edeni görmedim. Ve aldıktan sonra bile ilgileniyorlar. Hatta birine bozuk para iadesi yapmışlardı, ürünlerin içine koymuşlardı. O derece.
Hocam şu CW problemi var ya onunla da ilgilenirler mi?

Aynı sistem arkadaşta var. Boş alanda 500 FPS, kalabalıkta 300 350 arasına düşüyor. Sence bu az mı
1080Ti'ı CS:GO'da 1080P'de tam performansta kullanabiliyor olursanız minimum 700-800 FPS alıyor olmanız gerekiyor

Hocam şu CW problemi var ya onunla da ilgilenirler mi?
Benim bildiğim CW (Coil Whine) problemi en son (hatırladığım kadarıyla) GTX 970 ekran kartlarında vardı. Ne alaka onu anlamadım. Acaba ayrı şeylerden mi bahsediyoruz?

Aynı şeyden bahsediyoruz. 10xx serisinde de var.
Dostum Coil Whine genelde şansa bağlı bir sorundur. Mesela gidersin asus 1080ti alırsın bir hafta sonra cw yapmaya başlar daha sonra garantiye gönderip yeni bir model istersin onda yapmaz. Bobinlerin sarımı her ekran kartında çok iyi olamaz. Bu yüzden şansa bağlıdır.

Ben de şanssız olduğum için kesinlikle bana gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…