15000 TL'ye sistem önerisi

Akıllı Kuş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bütçemi aşmayacak şekilde 15.000TL civarında bir kasa önerisi istiyorum. Bütçe üstünde eğer iyi bir indirimde olan sistem varsa (örnek 20-21'den düşen) 18000 TL'ye kadar çıkabilir. Aklımda bu bütçede sıfır ekran kartsız sistem alıp 2.el kart takmak geliyor mantıklı mıdır? Zaman sıkıntım yok o yüzden güzel sistemler bekleyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam dediğiniz bütçelerde GTX 1650 ekran kartlı kasalar var. Ama eğer ki bütçeyi bir tık aşarsanız böyle bir sistem var. Şahsi fikrim 15-16bin TL'ye alacağınız bilgisayardan açık ara fazla performanslı olacaktır. Bir de arada bir gaming.gen.tr ve İtopya işbirlikleriyle 19.999 TL'ye 4060'lı sistemler piyasaya çıkıyor, iyi takip ederseniz onları da düşünebilirsiniz.

Hocam ben aslında sistemimi satma kararı aldım. 17-18 civarına 4060'lı sistem gördüm, indirimdeydi yaklaşık 1 ay önce. Gene aynı fiyatlara düşerse almayı planlıyorum, sizin attığınız sitede sık sık düşüyor indirime ancak ben fark edene kadar çoğu zaman stok bitiyor. Bu sitelerden bildirim almamın falan bir yolu var mıdır? Ayrıca dediğim gibi ekran kartsız kasa alıp 2. El kart takmak ne kadar mantıklı olur? (5600 lü sistem toplayıp 3060Ti yada 4060 takmayı düşünüyorum.)

Hocam indirimleri takip etmek için İncehesap uygulamasını indirirseniz belki daha kolay olur onun dışında başka bir yöntem bilmiyorum. Fakat bugünlerde 4060'lı sistemlerin baz fiyatları 19.999 TL olmuş durumda aklınızda bulunsun. 2.el ekran kartları konusundada pek bir fikrim bulunmamakla beraber alırken ekran kartının ne derece kullanılıdığını dikkatli bir şekilde kontrol edip almanızı tavsiye ederim.

Orta düzey elimde sistem var istersen konuşur anlaşabiliriz? 2 el

2.el almayı düşünüyordum zaten, 3060'lı sisteme bakacağım.

Orta düzey elimde sistem var istersen konuşur anlaşabiliriz? 2 el.

Sosyal medya hesapları burada paylaşamıyoruz sanırım ondan sistemin özelliklerini buraya yazarsan düşünebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…