15000 TL'ye tablet önerisi

Casper VIA L50 Pen Tablet öneriyorum. İşlemci, Wi-Fi, depolama batarya gibi teknik özellikleri oldukça iyi olan bu tabletin sizi iyi götüreceğine inanıyorum.

Işlemcisi mtk g99 eski çöp işlemci.
Fiyatı 10-11.000
Samsung tab A9-a9+
Hatta A11 (ufak) -A11+ varken kim Samsung alsın
işlemcisi güçlü iyi filan değil.
3 artısı var.
Ekranı Ips+kalem+Simkart'lı olması.
Ama şu var.
Evde Samsung tab3 lite var 7-8 yıldır çalışıyor.
Casper değil 7 yıl 7 ay sonra ne olacağı meçhul!!

Samsung tabs10 lite yada s9fe alırım daha iyi...

Casper en son alınacak marka
Samsung
Huawei
Xiaomi
Redmi
Poco varken
Casper zurnanın son deliği..

Son düzenleme:
Işlemcisi mtk g99 eski çöp işlemci.
Fiyatı 10-11.000
Samsung tab A9-a9+
Hatta A11 (ufak) -A11+ varken kim Samsung alsın
işlemcisi güçlü iyi filan değil.
3 artısı var.
Ekranı Ips+kalem+Simkart'lı olması.
Ama şu var.
Evde Samsung tab3 lite var 7-8 yıldır çalışıyor.
Casper değil 7 yıl 7 ay sonra ne olacağı meçhul!!

Samsung tabs10 lite yada s9fe alırım daha iyi...

Casper en son alınacak marka
Samsung
Huawei
Xiaomi
Redmi
Poco varken
Casper zurnanın son deliği..
Öncelikle ben bu tabletin işlemcisi açısından iyi olmasını söylememin sebebi, kullanıcının tableti oyun amaçlı değil film/dizi amaçlı kullanacağını söylediği için ben bu işlemciyi kullanıcıya layık gördüm.

Ayrıca belirttiğiniz üzere "Casper 7 yıl değil 7 ay sonra ne olacağı meçhul!" ifadesini doğru bulmuyorum. Uzun süredir Casper şirketinden ürün kullanan birisiyim ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Bunları kendi gözlerinizle görerek mi söylüyorsunuz, yoksa internetten duyduklarınızla mı?

Öncelikle ben bu tabletin işlemcisi açısından iyi olmasını söylememin sebebi, kullanıcının tableti oyun amaçlı değil film/dizi amaçlı kullanacağını söylediği için ben bu işlemciyi kullanıcıya layık gördüm.

Ayrıca belirttiğiniz üzere "Casper 7 yıl değil 7 ay sonra ne olacağı meçhul!" ifadesini doğru bulmuyorum. Uzun süredir Casper şirketinden ürün kullanan birisiyim ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Bunları kendi gözlerinizle görerek mi söylüyorsunuz, yoksa internetten duyduklarınızla mı?
Samsung'un 7 yıldır sorunsuz çalıştığını bizzat şahidim.
Yine yıllar önce Casper Çin'den 200$ laptop'lara etiket yapıştırıp (Kasanın altına ve Ekran altına) yerli malı yurdun malı herkes almalı diye sizin gibi insanları kandırdılar.

Casper/Vestel/Arçelik/Beko/Grundig maalesef Telefon,Tablet,Laptop kendileri üretmiyor..

Birçok firma zamanında Turkcell/Vodafone dahil Çinli Zte, Huawei modellerini etiket yapıştırıp sattılar.

Ama Casper malzeme kalitesi düşük eminim...

Eğer aynı paraya yada +1000₺/+2000₺ ekleyip;
Samsung
Huawei
Lenovo
Xiaomi
Redmi/Poco alınabilir.
Bunlar varken kim Casper alır?

Casper tarzı ürünler (Telefon, Tablet, Laptop):
Taksitli eşya satan,senetle veren yerlerden kredi kartı olmayan kişiler için tercih edilebilir.

Yani kartınız yoksa, Nakitiniz yoksa;
Samsung
Lenovo
Huawei
Xiaomi
Redmi/Poco alamıyorsanız o zaman Casper alınır....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı