Lanchan
Hectopat
Üzmez gibi hocam.
Işlemcisi mtk g99 eski çöp işlemci.Casper VIA L50 Pen Tablet öneriyorum. İşlemci, Wi-Fi, depolama batarya gibi teknik özellikleri oldukça iyi olan bu tabletin sizi iyi götüreceğine inanıyorum.
![]()
Casper VIA L50 Pen Tablet | Casper
Casper VIA L50 kalemli tablet ile üretkenlik her yerde sizinle! Casper VIA L50 pen tablet gelişmiş kalem teknolojisiyle fark yaratıyor. Detaylar için tıklayın!www.casper.com.tr
Öncelikle ben bu tabletin işlemcisi açısından iyi olmasını söylememin sebebi, kullanıcının tableti oyun amaçlı değil film/dizi amaçlı kullanacağını söylediği için ben bu işlemciyi kullanıcıya layık gördüm.Işlemcisi mtk g99 eski çöp işlemci.
Fiyatı 10-11.000
Samsung tab A9-a9+
Hatta A11 (ufak) -A11+ varken kim Samsung alsın
işlemcisi güçlü iyi filan değil.
3 artısı var.
Ekranı Ips+kalem+Simkart'lı olması.
Ama şu var.
Evde Samsung tab3 lite var 7-8 yıldır çalışıyor.
Casper değil 7 yıl 7 ay sonra ne olacağı meçhul!!
Samsung tabs10 lite yada s9fe alırım daha iyi...
Casper en son alınacak marka
Samsung
Huawei
Xiaomi
Redmi
Poco varken
Casper zurnanın son deliği..
Samsung'un 7 yıldır sorunsuz çalıştığını bizzat şahidim.Öncelikle ben bu tabletin işlemcisi açısından iyi olmasını söylememin sebebi, kullanıcının tableti oyun amaçlı değil film/dizi amaçlı kullanacağını söylediği için ben bu işlemciyi kullanıcıya layık gördüm.
Ayrıca belirttiğiniz üzere "Casper 7 yıl değil 7 ay sonra ne olacağı meçhul!" ifadesini doğru bulmuyorum. Uzun süredir Casper şirketinden ürün kullanan birisiyim ve herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Bunları kendi gözlerinizle görerek mi söylüyorsunuz, yoksa internetten duyduklarınızla mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.