15000 TL'ye Xbox Series S alınır mı?

BuzzardTR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 13-15 bin bütçem var bir konsol arıyorum, Xbox Series S bakmıştım sizce nasıldır alınır mı?
İkinci el olabilir.

Merhaba 13-15 bin bütçem var bir konsol arıyorum, Xbox Series S bakmıştım sizce nasıldır alınır mı?
İkinci el olabilir.

Xbox Series S alınmaz ama X i belki alınabilir benim görüşüm konsol bu devirde çok sıkıntılı almaya deymiyor PS5 çıkalı 4 sene oldu ama oyunları 30 FPS oynatıyor yeni konsol çıktığında eskisinin değeri kalmıyor.Bir de multiplayer oynamak için abone zorunluluğu var...

Alabilirsin şu an baktım Hepsiburada'da 13 bine var sıfırı, fiyat performans olarak güzel bir konsol.

Bence bu fiyata alınacak bir konsol değil. Biraz daha katıp PS5 ve ya Series X e yönelmek daha mantıklı olur.

Bütçeni arttırabiliyorsan Series X yada PS5 alabilirsin ama bütçen bu kadar ile kısıtlı ise tabi ki alınabilecek cihaz. 2027-28 e kadar oyun ve güncelleme desteği alabileceksin. 15 bin TL civarına zaten adam akıllı bilgisayar toplayamazsın. Tavsiyem Series S alacaksan 1 TB versiyonunu almaya çalış ilerisi için rahat edersin.

İkinci elde temiz 8-9K civarına bulabilirsiniz 15K çok fazla kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…