15000₺'ye Monitör Dahil PC Toplama

Böyle bir sistem toplanacak ise 2700x olmalıdır. Intel olacak ise 8700k alınmalıdır. 9.nesil inteli bekleyin 8.nesilde fiyat düşüşü olabilir. Ve bence beklemelisiniz şurada Kara Cuma'ya ne kadar kaldı.

Düşüneyim. Hayatım.... Neyse şakaydı. Her türlü oyunu oynarım. O an canım ne isterse.

Böyle bir sistem toplanacak ise 2700x olmalıdır. Intel olacak ise 8700k alınmalıdır. 9.nesil inteli bekleyin 8.nesilde fiyat düşüşü olabilir. Ve bence beklemelisiniz şurada Kara Cuma'ya ne kadar kaldı.
Okadar mantıklı geldiki okuyunca, haklısınız. Bekleyebilirim aslında

Toplanan sistemlere bakma şansım olmadı fakat sistemi kendiniz toplayabilecekseniz, bu bütçede her donanımın farklı firmalardan alınması bütçeyi kayda değer şekilde rahatlatabilir. Dell S2417DG örnek verilebilir, ayrıca bu monitör Hepsiburada da şu an 3.200 TL olsa da dün 2.300 TL idi. Bu ürünün fiyatı sürekli inip yükseliyor. Ayrıca kronik color banding sorunu olduğu söyleniyor.

15.000 TL'ye 1080 Ti, TR 1950X ve 64 GB RAM'lı ve kasa, PSU ve SSDleri ile beni cezbeden bir sistem gördüm çok güzeldi. İkinci el ama yani.
İkinci ele pek sıcak bakmıyorum. Arkadaşın dediği gibi yapmak mantıklı geliyor şuan. Black fridaye kadar dişimi sıkayım. Bu dediklerinizin ekran görüntüsünü aldım. Bf gelsin ozaman toplayıp alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…