Sistemimde tüm parçalarıyla toplamda 15.000 TL harcayacağım. Koltuk masa dahil. Sistem toplama videosunu çekeceğim arkadaşlar, hepinize kocaman teşekkürü borç bilirim orada. Aldığım ve alacağım parçaları buraya yazıyorum.
Alacaklarım içinde monitör + ekran kartı + SSD + sabit disk kaldı. Toplama amacım site tasarımları yapıyorum ve aktif RPG, MMORPG oyuncusuyum. Ekranda olabildiğince geniş bir ekran istiyorum ondan bu ekranı seçtim. Önerilerinizi bekliyorum temmuz ayına kadar bekleyeceğim bu arada. Asus PG279Q Türkiye'ye gelirse onu hiç düşünmeden alırım gibi incelemelerini izledim harika bir ekrana benziyor.
- Anakart: MSI M9 ACK Alındı
- İşlemci: Intel Core i7 7700K 4.2 Ghz 8 MB 1151 Alındı
- Bellek :Corsair 32GB(2x16) Vengeance Lpx DDR4 3000mhz CL15 Alındı
- Ekran Kartı 1080 Ti alacağım ona uygun fiyatta o vardı ondan seçtim.
- Sabit Disk Seagate 2TB + 8GB SSD Firecuda 64MB 7200RPM Karar aşaması
- SSD Disk Tam seçemedim açıkcası. Karar aşaması
- Güç Kaynağı Corsair HX850i 850W 80+ Platinum Full Modüler Alındı
- Kasa Corsair Crystal 460X RGB Compact Mid Tower Kasa Alındı
- Monitör Acer 28 XB281HK 1ms 3840x2160 60Hz Karar aşaması
- Klavye SteelSeries Apex M800 Alındı
- Mouse : Msi DS300 Alındı
- Mouse Pad : Msi ThunderStorm Aliminyum Alındı
- Kulaklık : Steel Series Artistic 7 Alındı
- Masa: IKEA Malm Alındı
- Koltuk Karar Aşaması ( Bilgisayar başında ömrüm geçiyor en rahatı gerek 500TL'ye kadar)
Alacaklarım içinde monitör + ekran kartı + SSD + sabit disk kaldı. Toplama amacım site tasarımları yapıyorum ve aktif RPG, MMORPG oyuncusuyum. Ekranda olabildiğince geniş bir ekran istiyorum ondan bu ekranı seçtim. Önerilerinizi bekliyorum temmuz ayına kadar bekleyeceğim bu arada. Asus PG279Q Türkiye'ye gelirse onu hiç düşünmeden alırım gibi incelemelerini izledim harika bir ekrana benziyor.
Son düzenleyen: Moderatör: