815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.816 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:55 #11 gokturkarslan dedi: Teşekkürler, ilk telefonum xiaomiydi ve pek uzun ömürlü olmadı. O yüzden çekiniyorum açıkçası çünkü şu an 11. sınıfım ve mümkünse üniversiteyi bitirene kadar kullanabileyim istiyorum sağlam mıdır? Genişletmek için tıkla... Hangi telefonu kullandınız? Bu tablet üst seviye bir tablet, donanımı çok kaliteli ve 6 yıl güncelleme alacak.
gokturkarslan dedi: Teşekkürler, ilk telefonum xiaomiydi ve pek uzun ömürlü olmadı. O yüzden çekiniyorum açıkçası çünkü şu an 11. sınıfım ve mümkünse üniversiteyi bitirene kadar kullanabileyim istiyorum sağlam mıdır? Genişletmek için tıkla... Hangi telefonu kullandınız? Bu tablet üst seviye bir tablet, donanımı çok kaliteli ve 6 yıl güncelleme alacak.
gokturkarslan Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:57 #12 815867 dedi: Hangi telefonu kullandınız? Bu tablet üst seviye bir tablet, donanımı çok kaliteli ve 6 yıl güncelleme alacak. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10
815867 dedi: Hangi telefonu kullandınız? Bu tablet üst seviye bir tablet, donanımı çok kaliteli ve 6 yıl güncelleme alacak. Genişletmek için tıkla... Redmi Note 10
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.816 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:10 #13 gokturkarslan dedi: Redmi Note 10 Genişletmek için tıkla... Normal. Giriş seviyesi telefonun ömrü 2 yıldır. Bu tablet üst seviye bir tablet. Samsung'dan ne kullanıyorsunuz?
gokturkarslan dedi: Redmi Note 10 Genişletmek için tıkla... Normal. Giriş seviyesi telefonun ömrü 2 yıldır. Bu tablet üst seviye bir tablet. Samsung'dan ne kullanıyorsunuz?
gokturkarslan Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:11 #14 815867 dedi: Normal. Giriş seviyesi telefonun ömrü 2 yıldır. Bu tablet üst seviye bir tablet. Samsung'dan ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... S22 kullanıyorum şuanda
815867 dedi: Normal. Giriş seviyesi telefonun ömrü 2 yıldır. Bu tablet üst seviye bir tablet. Samsung'dan ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... S22 kullanıyorum şuanda