Arkadaşlar öncelikle merhaba. Üniversiteye geçiş yaptım ve bölümüm elektrik ve elektronik. Yaklaşık 15000 TL bütçem var ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bu konuda çok fazla bir bilgim yok o yüzden sizden yardım istiyorum. Ekran ve işletim sistemi de dahil olacak fiyata. Ekipmanlar da dahil olursa iyi olur ama olmazsa sıkıntı yok. Önerilerinizi Vatan bilgisayarsan yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Her gün buna benzer konular açılıyor ve birçoğu kendi görüşümdür keyfi konu(hayal dünyası, zaman geçsin). Bu yüzden böyle yüksek bütçeli konulara sürekli sistem önermek gelmiyor içimden. Bilgisayar Toplama konusu altında benzer fiyattaki yorumlanmış konulara göz atabilirsiniz.
En son yazdığım konudan alıntı yapacağım, siz durumunuza göre karar verebilirsiniz.
3700X(360$)
Ekran kartını 5700XT düşünebilirsiniz, çok fanlı modeller çıkarsa(400$).
X570 bir anakart güzel gider(MSI MPG X570 Gaming Edge 210$).
10bin tl lik sistem işimi görür tabiki ama 15bin tl içinde ekran işletim sistemi de var.
Ekran olarak 2k 144 hz düşünüyorum.
Yani ekran yaklaşık 2 3bin tl arası tutuyor.
İşletim sistemi yaklaşık 800 900 arası o yüzden 15bin yazdım.
Intel core i7 9700k işlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Intel core i7 9700k işlemci kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Msi geforce rtx2080 ventus 8g oc ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi geforce rtx2080 ventus ekran kartı uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.