15000TL'ye PC toplama

Mustafa199

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Üniversiteye geçiş yaptım ve bölümüm elektrik ve elektronik. Yaklaşık 15000 TL bütçem var ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Bu konuda çok fazla bir bilgim yok o yüzden sizden yardım istiyorum. Ekran ve işletim sistemi de dahil olacak fiyata. Ekipmanlar da dahil olursa iyi olur ama olmazsa sıkıntı yok. Önerilerinizi Vatan bilgisayarsan yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen yardımcı olayım. Newegg'den toplamak isteyip istemediğinizi belirtirseniz sevinirim. Daha sonra hemen öneride bulunmaya çalışacağım.
Hocam Newegg hakkında pek bilgim yok. Aslında 2.planda itopyayı tutuyordum ama ondanda soğudum. Fazla şikayet var. O yüzden vatan tercihimdir.

Her gün buna benzer konular açılıyor ve birçoğu kendi görüşümdür keyfi konu(hayal dünyası, zaman geçsin). Bu yüzden böyle yüksek bütçeli konulara sürekli sistem önermek gelmiyor içimden. Bilgisayar Toplama konusu altında benzer fiyattaki yorumlanmış konulara göz atabilirsiniz.

En son yazdığım konudan alıntı yapacağım, siz durumunuza göre karar verebilirsiniz.

Hemen yardımcı olayım. Newegg'den toplamak isteyip istemediğinizi belirtirseniz sevinirim. Daha sonra hemen öneride bulunmaya çalışacağım.

Bir şey sormak istiyorum benim 3000 tl bütçem var , Newegg fiyatları uygun gibi gözüküyor , gümrük sıkıntı yaşatıyormu ?

15 bin tl biraz fazla bence 10 bin liralık bir sistem işini görücektir.
10bin tl lik sistem işimi görür tabiki ama 15bin tl içinde ekran işletim sistemi de var.
Ekran olarak 2k 144 hz düşünüyorum.
Yani ekran yaklaşık 2 3bin tl arası tutuyor.
İşletim sistemi yaklaşık 800 900 arası o yüzden 15bin yazdım.

Hocam Newegg hakkında pek bilgim yok. Aslında 2.planda itopyayı tutuyordum ama ondanda soğudum. Fazla şikayet var. O yüzden vatan tercihimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…