- Makaleler
- 5
Daha fazla
Bilgisayarımda monitörümde kullanmak için HDMI Android TV stick almak istiyorum fakat bütçemi fazla yüksek tutamıyorum. 1000TL civarında satılan 4K Android TV Stick'ler var, sizce güvenilir mi? Bütçem maksimum 1500TL fakat fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur, 1000TL civarı olsa çok iyi olur. İçine oyun falan yüklemeyeceğim zaten, YouTube Netflix ve Google gibi basit şeyler olacak sadece.
Şimdi bana soracaksınız "bilgisayarın varsa niye böyle bir şey alıyorsun" diye. Bilgisayarım bu aralar bozuk ve tamir fiyatı bütçemi çok aşıyor. Yeni anakart ve işlemci almam gerek kısacası. Ayrıca laptopum yok ve evin herhangi bir yerinde büyük ekrandan film izlemeyi istiyorum. Monitöre HDMI stick takmak en mantıklısı.
Şimdi bana soracaksınız "bilgisayarın varsa niye böyle bir şey alıyorsun" diye. Bilgisayarım bu aralar bozuk ve tamir fiyatı bütçemi çok aşıyor. Yeni anakart ve işlemci almam gerek kısacası. Ayrıca laptopum yok ve evin herhangi bir yerinde büyük ekrandan film izlemeyi istiyorum. Monitöre HDMI stick takmak en mantıklısı.