1500TL Arma 3 İçin Sistem Tavsiyesi

PickNail

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Arma 3 oyununu Multiplayer olarak oynatabilecek bir sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Not: Monitöre gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar şu sıralar taştığı için fiyatlar uçuk. O yüzden biraz bekleyip para toplamalısınız. Önceden 1300 TL lik sisteme 750 Ti koyulabiliniyorken şimdi 1700 TL ye zor sığdırılıyor.

Yanlış Bilgi
bandicam 2015-08-14 15-13-40-267.jpg
Eki Görüntüle 96882

bandicam 2015-08-14 15-13-45-080.jpg

bandicam 2015-08-14 15-13-35-911.jpg

Yardımcı olabilmişimdir inşallah .

Biraz konu dışı olucak ama Arma 3 için bende bir sistem toplıcam bana ve başkalarına klavuz olması açısından aşağıdaki bir kaç soruyu yanıtlarsan sevinirim;

*Sistem topladın mı? Topladıysan nasıl bir sistem topladın?
*Ne kadara topladın?
*Arma 3 hangi ayarlarda oynuyosun,nasıl bir performans/fps alıyorsun? Tavsiyen varmı?

Ayrıca Arma 3 oynayan arkadaşlarından 1500TL limitli sistemlerini ve aldıkları performanslarını paylaşmasını bekliyorum.

Bu bütçeye en iyi sistem bu arkadaşlar.
Paylaşımın için teşekkürler öncelikle AMD sistem (eklemeyi unutmuşum:() biraz daha iyi olur diye düşünüyorum fiyattan dolayı özelliklede APU sistem düşündüm ama Arma 3 için performansı ne olucak konusunda bir fikrim yok bilgili arkadaşların yardımı tekrar bekliyorum Technopat'ın "Temmuz 2015 - Sistem Tavsiyesi" den yola çıkarak şöyle bir sistem hazırladım;
*Anakartı sistem tavsiyesindeki anakart stokta olmadığından fiyatina yakin olanı seçtim.

Gereksiz gelenleri söyleyip yada daha mantıklı olucak seçenekleri söylerseniz sevinirim:

Screenshots_2015-09-25-23-00-40.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı