Yasuox
Hectopat
Daha fazla
Vozol Gear 10000 kullandım ve likiti bitti. Ben de yeniden likit doldurmayı riskli buluyorum o yüzden elektronik sigara almaya karar verdim ama bu konu hakkında sıfır bilgiye sahibim. Günde yarım pakete yakın sigara içiyorum bu yüzden DL almayı düşünüyorum. Birkaç tane buldum ama hangisi iyi bilmiyorum. Fazla bütçem yok max 1500.
trelektroniksigara10.com
trelektroniksigara10.com
trelektroniksigara10.com
trelektroniksigara10.com
trelektroniksigara10.com
Juul 2 Starter Pod Mod Elektroni̇k Si̇gara Ki̇ti̇
Juul 2 Pod Mod Elektronik Sigara Kiti Belkide Dünyanın en kolay kullanımlı elektronik sigarası, coil değişimi likit dolumu ateşleme tuşu olmadan en kolay kullanımı sağlayan pod elektronik sigara.

Juul Pod Mod Elektroni̇k Si̇gara Ki̇ti̇
Juul Pod Mod Elektronik Sigara Kiti Belkide Dünyanın en kolay kullanımlı elektronik sigarası, coil değişimi likit dolumu ateşleme tuşu olmadan en kolay kullanımı sağlayan pod elektronik sigara.

Vaporesso Osmall Pod Mod Elektroni̇k Si̇gara
Vaporesso’nun Osmall pod mod elektronik sigara kiti, mükemmel lezzet ve yoğun buhar sağlayan sorunsuz bir düğmesiz tasarıma sahip ultra kompakt ve kullanışlı bir kartuş sistemli cihazıdır.

Voopoo Argus Z Pod Ki̇t 900Mah Elektroni̇k Si̇gara
ARGUS Z, kompakt ve hafif, size değerin ötesinde kolay ve keyifli bir elektronik sigara deneyimi sunar.

Voopoo Drag Nano 2 Pod Mod 800Mah Elektroni̇k Si̇gara
Voopoo Drag Nano 2 Pod Kit,Vinci Pod'dan yükseltilen ve onunla uyumlu olan yeni Drag Nano 2 kartuşunu benimser