1500TL fare önerisi

Kerwm41

Hectopat
Makaleler
1
Bütçem 1500 TL. Bütçeyi daha fazla arttıramam ne yazık ki. Kablolu kablosuz fark etmez. Oyun için istiyorum ama rekabetçi oyun fazla oynamam arada bir iki Valorant oynarım. Şu anki farem SGM-X10 elim buna alıştı ancak DPI'dan şikayetçiyim. Elimin uzunluğu 19 cm parmaklarım uzundur, genişliği 10 cm. Palm-claw arası bir tutuşum var ama daha çok palm tutuş. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 1500 TL. Bütçeyi daha fazla arttıramam ne yazık ki. Kablolu kablosuz fark etmez. Oyun için istiyorum ama rekabetçi oyun fazla oynamam arada bir iki Valorant oynarım. Şu anki farem SGM-X10 elim buna alıştı ancak DPI'dan şikayetçiyim. Elimin uzunluğu 19 cm parmaklarım uzundur, genişliği 10 cm. Palm-claw arası bir tutuşum var ama daha çok palm tutuş. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

VXE R1 SE.

R1 SE Plus düşünüyorum, ancak kablosuz olması sıkıntı olur mu? Bir de fazla anlamıyorum pollin rate için 2k dongle gerekir yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca DPI bilgisi bulamadım.
1743609424009.png

R1 SE Plus düşünüyorum, ancak kablosuz olması sıkıntı olur mu? Bir de fazla anlamıyorum pollin rate için 2K dongle gerekir yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca DPI bilgisi bulamadım.Eki Görüntüle 2459992

18k DPI, bu mouse 500 mAh şarj olarak gerçekten güzel gidiyor. Paket içinden 1K dongle çıkıyor 2K dongle almana gerek yok, farkı çok hissetmezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı