1500TL gamepad önerisi

Bütçe
1500

Bu ikisinden birini alabilirsiniz, sakın ha gidip de Logitech F710 veya çakma Dualshock falan almayın.

Zaten Secuzi LIG-3601 ile EasySMX X15 tamamen aynı kol, sadece renkleri farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu bütçede tercihimi Secuzi Lig'ten yana kullandım. Beğendim. Severek kullanıyorum.

F710 ve çakma dualshock önerenlere şundan olmuş:
1767473186704.jpeg

Ah şu arkadaşlar. Alınmaz çakma bir kol. Konuda atılan tavsiyelere yönelin secuzi, Fantech ve GameSir Nova Lite. Logitech gibi kalas antika gamepadlerede yönelmeyin.

Tamamdır teşekkür ederim peki bunların arasındaki farklar çok mu büyük sizce yani üçünden hangisini net al dersiniz?

Tamamdır teşekkür ederim peki bunların arasındaki farklar çok mu büyük sizce yani üçünden hangisini net al dersiniz?
Hepsi birbirine çok yakın ürünler. Ben direk gamesir tavsiye ederim. Ama bütçeniz hiç oynamayacak durumdaysa ergonomi ve görünüm olarak daha çok hoşunuza gideni alıp geçin sorun yaratmaz.

Shooter 3 alınacak bir model değil sorun çıkabilir üretim hatalı olabiliyor önermiyorum şu anda. Secuzinin başka varyantı var elimde gayet iyi. Nova Lite hakkında çok bilgim yok bütçeni de aşıyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı