1500TL gaming mouse önerisi

Bütçe
1500

Pwsont

Decapat
Daha fazla  
Kablolu kablouz fark etmez ama mumkunse kablosuz çok ıyı olur. Bütçem 1500 falan oyle 500 falan artıramıyorum maalesef Delux gıbı garantisi olmayan bir mouse önermeyin o tarz kronık sorun vs. kumar oynamak ıstemıyorum. Genelde CS ve Valorant oynarım tutusum genelde palm duruma göre fıngertip uzunlugu 17-18 cm falan.

Teşekkürler.

rival 3 serisini tavsiye ederim kendim kullandım bende valorantı akrif olarak oynardım hafif ti ve steelseries ayarları detaylı yapılabiliyor tavsiye ederim
bütçeyi biraz artırım dersen rival 5 de gayet güzeldir 300-400tl fark var sadece

Alabiliyorsan bunu al alamıyorsan. Furylevel Z1 var.

rival 3 serisini tavsiye ederim kendim kullandım bende valorantı akrif olarak oynardım hafif ti ve steelseries ayarları detaylı yapılabiliyor tavsiye ederim
bütçeyi biraz artırım dersen rival 5 de gayet güzeldir 300-400tl
Rival 3 sıkıntılı. Rival 5 ondan da sıkıntılı.
derken şahsen ben bi sıkıntısını görmedim

Bu arada Furylevel MCU kötü diyecekler olabilir incelemelerine baktım yorumlarına araştırdım herhangi bir gecikme veya bağlantı kopma şikayeti görmedim o yüzden öneriyorum.

Siteden alsın daha ucuz.

Bu arada furylevel mcu kötü diyecekler olabilir incelemelerine baktım yorumlarına araştırdım herhangi bir gecikme veya bağlantı kopma şikayeti görmedim o yüzden öneriyorum.

Üretici kendi kanalında mcunun sorunsuz bir versiyonunu kullandıkları tarzı bir şey söylemişti diye hatırlıyorum hocam.

İfadeler: DMN
Bu arada Furylevel MCU kötü diyecekler olabilir incelemelerine baktım yorumlarına araştırdım herhangi bir gecikme veya bağlantı kopma şikayeti görmedim o yüzden öneriyorum.
BK3633'ün versiyonları var, Z1'deki iyi olan.

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…