1500TL gaming mouse önerisi

Bütçe
1500
Merhaba Z1i biliyorum ama içerik üreticiden yenı bir markadan almak kafamda sorular bıraktı bir arkadaşım çok ıyı olmasa da parasını hakketigini söyledi butcemede uyuyor Attack Shark sizce nasıl.

Rival 3 sıkıntılı. Rival 5 ondan da sıkıntılı.
Rival 3 neden sıkıntılı ? Rival 5 neden ondan da sıkıntılı ?

@badex2easy Rival 3 ve razer deathadder v2 boyut olarak birbirlerine yakınlar mı ? Şu an razer deathadder v2 olur da bir gün bozulursa (şu an fiyatı 3.5k) diye alternatif olarak düşünebilir miyim merak ettim açıkçası.

deathadder v2 uzunluk ve genişlik olarak biraz daha büyüktür rival 3 den ama rival 5 de çok az daha uzundur deathadder v2 den ve arkası biraz daha geniştir

Rival 3 oyle sıkıntılı bir model degıl chat GPT'ye göre makul bir tahmın olan 10 mılyon satışı olan bir mouste sızce hata çıkmadan üretilebilir mi?

Konu bıraz sapıyoda sızce
Sizce alınır mı?

Rival 3 oyle sıkıntılı bir model degıl chat GPT'ye göre makul bir tahmın olan 10 mılyon satışı olan bir mouste sızce hata çıkmadan üretilebilir mi?
ben deneyimlerime göre hiçbir sıkıntı çekmedim gayet güzel detaylı alt tabanını 1-1.5 senede bir kere değiştirmeni tavsiye ederim eğer çok aktif bilgisayar kullanıyorsan ve arkadaşlarımda rival 3 serisi kullanan vardı hala var bende güzel alına bilir.Hata konusuna bence öyle bir durum çok zordur ben denk gelmedim 900tl ye fp diyeceğim model olmasına rağmen.

Razer Cobra nasıldır hem klavyem Razer blackvidow V3 TKL uyumlu olur sıye düşündüm kronıgı var mıdır?

Bildiğim kronik sorunu yok lakin 1300₺ çok ona. 1-2 ay önce 750₺ idi. O fiyata Furylevel Z1 bakın.
Rival 3 double click, scroll ve lod sorunları var. Rival 5 ise boyası atıyor resmen. Steelseries Prime hariç hiçbir Steelseries fare alınmaz şu an. Ayrıca Prime zammı sonrası o da alınmaz, esktra indirime girmediği sürece. Belki elinize tam uyuyor ise Aerox 9 olabilir. Lakin konu ile alakasız bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…