A AtakanB.- Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #11 FurkanEmir41 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... ben trabzondayım acaba ulaşması kargosu ve hizmeti nasıldır. Çünkü daha önce hiç internet üzerinden alışveriş yapmadım.
FurkanEmir41 dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... ben trabzondayım acaba ulaşması kargosu ve hizmeti nasıldır. Çünkü daha önce hiç internet üzerinden alışveriş yapmadım.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2016 #12 Sistem ekran kartı monte edilmeden yollanır çünkü anakart slotlarını kırma ihtimali vardır tabi siz sistemi toplatmadan almak isterseniz kendiniz toplayabilirsiniz.
Sistem ekran kartı monte edilmeden yollanır çünkü anakart slotlarını kırma ihtimali vardır tabi siz sistemi toplatmadan almak isterseniz kendiniz toplayabilirsiniz.
aresuu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2016 #13 arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler bir deeksen bilgisayarda fiyatlara kargo dahil mi değilse kargo fiyatı ne kadar?
arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler bir deeksen bilgisayarda fiyatlara kargo dahil mi değilse kargo fiyatı ne kadar?