Haktan Yıldız
Hectopat
Daha fazla
ASROCK şuanki değerine ve çözümlerine bakarsanız bence siz biraz doğru bilgi öğrenip tarafsızlığınızı koruyun. Ben sizle dalga geçmedim kötülemedim gayet düzgün bir dil ile cevap verdim. Neden MSI değilde ASROCK konusa gelirsek isteyen MSI, ASUS, ASROCK alabilir beni ilğilendirmez. Sizin bir şeyi körü körüne ortada bir belge olmadan firmayı kötülemenizin anlamı yok. Yaptığınız AMD ısınıyormuş alınmaz demek gibi bir şey lütfen kaynaklı, güvenilir bilgiye sahip yerlerden fikir edinin. Sallamasyon yapan bakkal tarzında yerlerden bilgi edinmeyin.
Belgesiz mi?
Ben 1500 e bunu topladım. Daha iyisini nasıl toplayacaksınız merak ediyorum.
- Asrock H110M-DVS R2.0 MOBO
- İntel Pentium G4560 3.5GHz CPU
- MSI RX460 2GB 128Bit GPU
- Crucial 8GB 2133MHz DDR4 RAM
- Seagate Barrucada 1TB 64MB HDD
- Dark Argon 400W Case
Bu arada anakart tartışmasından sistem kıyaslamaya nasıl geldik acaba ?
Demek tüm suçlu sizsiniz
Yok be sistem yarışı falan değil. Bir baktım sizin topladığınız sistem Vatanbilgisayar.com'da 1750 tl gibi bir fiyata denk geliyor ortalama. Tabi işlemcinin Vatanbilgisayar'da olmamasını da dahil edersek. Hani derler ya herkes kullandığını en iyi şekilde araştırır, bazen diğer markaları görmez. Diye. Bence sizin yaptığınız o. Amacım ne sistem yarışı ne de anakart markası yarışı. Benim MSI, Asus gibi markaları savunarak kazandığım bir şey yok. Neden savunayım? Neden reklamcıymışım gibi davranayım? Kimseyi savunduğum yok. AsRock iyi ve bir zamanların en sorunlu anakartlarından biri Hala da o sorunların kalıntılarını taşıyor. AsRock'un bazı serilerinde olduğu gibi; Bilgisayarı kendi kendine resetlemesi vs vs. Ki işlemciden tut ekran kartına kadar yeni bir sistem olmasına rağmen. Yaşadım tavsiye de etmiyorum AsRock'ı.
Birisi sizden daha iyi bir sistem toplayacaktı.
Bunları yaşayan başka kaçtane insan var ?
Yok be sistem yarışı falan değil. Bir baktım sizin topladığınız sistem Vatanbilgisayar.com'da 1750 tl gibi bir fiyata denk geliyor ortalama. Tabi işlemcinin Vatanbilgisayar'da olmamasını da dahil edersek. Hani derler ya herkes kullandığını en iyi şekilde araştırır, bazen diğer markaları görmez. Diye. Bence sizin yaptığınız o. Amacım ne sistem yarışı ne de anakart markası yarışı. Benim MSI, Asus gibi markaları savunarak kazandığım bir şey yok. Neden savunayım? Neden reklamcıymışım gibi davranayım? Kimseyi savunduğum yok. AsRock iyi ve bir zamanların en sorunlu anakartlarından biri Hala da o sorunların kalıntılarını taşıyor. AsRock'un bazı serilerinde olduğu gibi; Bilgisayarı kendi kendine resetlemesi vs vs. Ki işlemciden tut ekran kartına kadar yeni bir sistem olmasına rağmen. Yaşadım tavsiye de etmiyorum AsRock'ı.
Hocam benim de Asrock ı savunmak için öyle bir nedenim yok. Sonuçta babamın şirketi değil.
Ama birisinin yerden yere vurmasına da o markaya hakaret bilirim. Ona göz yumamam.
Zira ben şu ana kadar Asrock hakkında ilk defa sizden kötü yorum duydum.
Hocam MSI ın ve Asusun bile sıkıntıları var bu dünyada mükemmel diye bir şey yoktur. Hiç kimsenin mi MSI anakartı sıkıntı çıkarmadı bu dünyada ?
En yakın zamanda böyle bir sistem toplayacağım.Siz Ateşi yellemeden bir şey soracağım size. Bu sistemi alacak mısın? Alacaksan ne zaman alacaksın.
Çevremde gördüğüm bir çok insan var.