1500TL ile ne yapılır?

Kaç yaşındasın?

18 altı diyeyim hocam.

1-2 aylığına spora yazılabilirsin. Kıyafet alabilirsin. Mont alabilirsin. Mama alıp sokak kedi köpeklerini besleyebilirsin. Klavye alabilirsin falan.

Dediğim şeyleri zaten yapıyorum ama öneriler güzelmiş şahsen yatırım yapabilir miyim düşüncesindeyim.

Tavuk dürüm ye (!)

Şaka maka kıyafet veya ayakkabı alabilirsin kendine. Yada annene babana hediye alabilirsin

Selam elimde 1500TL para biriktirdim. Bununla ne yapmamı önerirsiniz?

1500 TL ile bu zamanda pek bir şey yapılacak gibi değil dostum. Bence paranı biriktirmeye devam et. Banka hesabın yok sanırım annene veya babana söyle parayı dolar/euroya koysun en azından değeri azalmaz. Yatırım tavsiyesi değil bu arada.

1500'yi biraz daha biriktirip Playstation 3 alabilirsiniz. Onu da ilaçlı alırsanız, istediğiniz oyunu oynarsınız. (Eski biraz ama yine de keyifli)

Selam elimde 1500TL para biriktirdim. Bununla ne yapmamı önerirsiniz?
1500 tl ile yapılacak fazla bir aktivite yok açıkçası 150 tl daha para biriktirip paranı 50 euro olarak tut, para biriktirmeye devam et ama biriktirdiğin paralar tl de durmasın

Uçak maketleri var onlardan alabilirsin. Müzik aleti alabilirsin (ukulele vs. küçük şeyler). Oyun içi satın alımlar yapabilirsin. Borsaya yatırım yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…