1500TL'ye kadar SSD önerileriniz neler? Bir de elimde 2TB HDD var ben M.2'ye Windows kurup oyunları HDD'ye kurduğumda oyunlar yine yavaş açılacak değil mi yoksa oyunları SSD'ye atıp mı oynanıyor? Bir de elimdeki HDD güç kablosunun üç çıkışı var ikisini taktım üçüncü açıkta kaldı sıkıntı olmaz değil mi?
Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
1500TL'ye kadar SSD önerileriniz neler? Bir de elimde 2TB HDD var ben M.2'ye Windows kurup oyunları HDD'ye kurduğumda oyunlar yine yavaş açılacak değil mi yoksa oyunları SSD'ye atıp mı oynanıyor? Bir de elimdeki HDD güç kablosunun üç çıkışı var ikisini taktım üçüncü açıkta kaldı sıkıntı olmaz değil mi?
Sadece Windows aşırı hızlı olur. İçine 1 oyun atarım oynar silerim dersen 2. el M.2'ler var 400TL 256 GB ben aldım 3500 2000 m2. 2 çok oynadığın oyun Windows atarsın.
WD SN530 SDBPMPZ-256G 256 GB NVMe M.2 2242 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.