v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.783 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Haziran 2024 #11 EfeOzdd dedi: Midex V5 Rgb Set Usb Oyuncu Ve Yayıncı Mikrofonu Condenser Stüdyo - Fiyatı, Yorumları Midex V5 Rgb Set Usb Oyuncu Ve Yayıncı Mikrofonu Condenser Stüdyo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu nasıl sizce hocam Razer mini bir tık zor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Midex almayın, bütçe artmıyorsa veya başka bişey bulamassanız attıklarınız arasından Havit alın Midex'ten iyidir.
EfeOzdd dedi: Midex V5 Rgb Set Usb Oyuncu Ve Yayıncı Mikrofonu Condenser Stüdyo - Fiyatı, Yorumları Midex V5 Rgb Set Usb Oyuncu Ve Yayıncı Mikrofonu Condenser Stüdyo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Şu nasıl sizce hocam Razer mini bir tık zor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Midex almayın, bütçe artmıyorsa veya başka bişey bulamassanız attıklarınız arasından Havit alın Midex'ten iyidir.
EfeOzdd Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #12 v3rtecc dedi: Midex almayın, bütçe artmıyorsa veya başka bir şey bulamazsanız attıklarınız arasından Havit alın Midex'ten iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. belirsizz dedi: Hocam bilinmedik markalara bulaşmayın ne garantisi var ne başka bir şeyi. Garantisi var ama ne kadar yardım ederler bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Aldım Razer miniyi Son düzenleme: 2 Haziran 2024
v3rtecc dedi: Midex almayın, bütçe artmıyorsa veya başka bir şey bulamazsanız attıklarınız arasından Havit alın Midex'ten iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. belirsizz dedi: Hocam bilinmedik markalara bulaşmayın ne garantisi var ne başka bir şeyi. Garantisi var ama ne kadar yardım ederler bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Aldım Razer miniyi
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 2 Haziran 2024 #13 EfeOzdd dedi: Tamam teşekkürler. Aldım Razer miniyi. Genişletmek için tıkla... Emin olun memnun kalırsınız satıcı da Trendyol
EfeOzdd dedi: Tamam teşekkürler. Aldım Razer miniyi. Genişletmek için tıkla... Emin olun memnun kalırsınız satıcı da Trendyol
GENERATORrex68 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #14 EfeOzdd dedi: Tamam teşekkürler. Aldım Razer miniyi. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musunuz bende mikrofon arıyorumda.
EfeOzdd dedi: Tamam teşekkürler. Aldım Razer miniyi. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musunuz bende mikrofon arıyorumda.